Eijgen Finance Groningen

Eijgen Finance Groningen adviseert, bemiddelt en begeleidt bedrijven bij financieringen.

Onze specialismen
  • Bedrijfovernames
  • (Commercieel) vastgoed
  • Financieringsbegeleiding
  • Ondernemer in privé
  • Zwaar weer begeleiding
Contactgegevens

Eiko Keizer en Jelmer Nanninga zijn het aanspreekpunt voor de regio Groningen. Met een kantoor gevestigd aan de A7 in Leek zijn zij goed bereikbaar. Uiteraard komen zij ook graag kennismaken op een locatie naar wens (bijvoorbeeld op de bedrijfs- of projectlocatie om een goed beeld te kunnen krijgen).

‘’Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk, wij begrijpen het ondernemerschap en wij zijn sterk in het vinden van de juiste (financiering)oplossing. Wij zorgen ervoor dat de ondernemer zich kan focussen op zijn onderneming en leveren zo een bijdrage aan de groei van de onderneming’’
Jelmer Nanninga is naast het financieren ook gespecialiseerd in het adviseren van (commercieel) vastgoed. Door het zorgvuldig en pragmatisch bepalen van de strategie en de inzet van ons netwerk is het ook in deze overspannen vastgoedmarkt mogelijk om te werken aan een gezonde en renderende portefeuille. Dit in combinatie met de kennis van Eiko Keizer op het gebied van bedrijfsfinancieringen en ondernemerschap zorgt voor een brede maar gedegen dienstverlening.

Het eerste gesprek is vrijblijvend en altijd interessant. Er wordt gekeken of het klikt en of wij een samenwerking starten. Als bekend gezicht in de regio (beiden geboren en getogen) hechten wij waarde aan de lange termijn; dit betekent dat wij bij elke fase van de onderneming of de commercieel vastgoed portefeuille kunnen en willen ondersteunen. Daarnaast geloven wij in de kracht van het persoonlijke contact.

Onze adviseurs

Jelmer Nanninga

Jouw Eijgen Adviseur

Specialismen: Bedrijfsovernames, (Commercieel) vastgoed, Financieringsbegeleiding, Ondernemer in privé, Zwaar weer begeleiding

Eiko Keizer

Jouw Eijgen Adviseur

Specialismen: Bedrijfovernames, (Commercieel) vastgoed, Financieringsbegeleiding, Ondernemer in privé

Over Eijgen Finance

Als Eijgen Finance kunnen we onszelf het beste omschrijven als de intermediair die verder denkt. We werken aan de financiering van jouw succes. Dit doen we met een groep ambitieuze, en vooral zeer specialistische, financiële professionals. Daar voegen we de belofte aan toe dat wij ook jouw bedrijfsfinanciering realiseren.

Eijgen Finance is als onafhankelijk intermediair in bedrijfsfinancieringen en vastgoedhypotheken een van de grootste adviesorganisaties van Nederland op het gebied van zakelijke kredietverlening. Daar zijn we best trots op! We werken samen met hypothekers-, boekhouders- en accountantskantoren en kunnen met ons netwerk van meer dan negentig financieringsbronnen en private investeerders elk bedrijf helpen. Of je nou een frisse starter bent of juist een doorgewinterde ondernemer.

En ook al werken we met meer dan twintig zakelijke kredietadviseurs, we doen het vanuit dezelfde visie: we zijn jouw lokale financieringsadviseur, maar versterkt door de kennis en kunde van een landelijk team!

Wat we voor jou kunnen betekenen?

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Doe de financieringscheck en wij brengen binnen 48 uur vrijblijvend je financieringsmogelijkheden in kaart!

Naar de financieringscheck