Kennismaken
Menu
Sluiten

Eijgen Finance Groningen

Eijgen Finance Groningen adviseert, bemiddelt en begeleidt bedrijven bij financieringen. Eiko Keizer en Jelmer Nanninga zijn het aanspreekpunt voor de regio Groningen. Met een kantoor gevestigd aan de A7 in Leek zijn zij goed bereikbaar. Uiteraard komen zij ook graag kennismaken op een locatie naar wens (bijvoorbeeld op de bedrijfs- of projectlocatie om een goed beeld te kunnen krijgen).
9,5 108 beoordelingen Laatste beoordeling: 11 maanden geleden
op Klantenvertellen

Snel contact over je mogelijkheden?

"*" geeft vereiste velden aan

Akkoord*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specialismes

Bedrijfovernames
(Commercieel) vastgoed
Financieringsbegeleiding
Ondernemer in privé
Zwaar weer begeleiding

Over deze vestiging

“Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk, wij begrijpen het ondernemerschap en wij zijn sterk in het vinden van de juiste (financiering)oplossing. Wij zorgen ervoor dat de ondernemer zich kan focussen op zijn onderneming en leveren zo een bijdrage aan de groei van de onderneming”.

Jelmer Nanninga is naast het financieren ook gespecialiseerd in het adviseren van (commercieel) vastgoed. Door het zorgvuldig en pragmatisch bepalen van de strategie en de inzet van ons netwerk is het ook in deze overspannen vastgoedmarkt mogelijk om te werken aan een gezonde en renderende portefeuille. Dit in combinatie met de kennis van Eiko Keizer op het gebied van bedrijfsfinancieringen en ondernemerschap zorgt voor een brede maar gedegen dienstverlening.

Het eerste gesprek is vrijblijvend en altijd interessant. Er wordt gekeken of het klikt en of wij een samenwerking starten. Als bekend gezicht in de regio (beiden geboren en getogen) hechten wij waarde aan de lange termijn; dit betekent dat wij bij elke fase van de onderneming of de commercieel vastgoed portefeuille kunnen en willen ondersteunen. Daarnaast geloven wij in de kracht van het persoonlijke contact.

Interesse gewekt? Laten we koffie drinken

We nemen binnen één werkdag contact met je op.
Akkoord(Vereist)

Waarmee kunnen we je helpen?