Kennismaken
Menu
Sluiten

Tonny van Dijk

Jouw Eijgen adviseur

‘’Ik krijg veel energie van het samenwerken met ondernemers, waarbij transparantie, korte lijnen, wederzijds begrip, vertrouwen en een langdurige relatie voorop staan. Buiten traditionele kaders denken is mijn kracht. Het idee dat je bijdraagt aan het succes van een mooi bedrijf, daar loop ik graag een stap harder voor.’’
9,5 111 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 weken geleden
op Klantenvertellen

Specialismes

Bedrijfsfinancieringen
Commercieel vastgoed
Strategisch adviseur
Overnametrajecten

Whitepapers

Vraag hier mijn whitepapers aan:

Bedrijfspand financieren

Over mij

Tonny van Dijk adviseert en begeleidt vanuit Lunteren ondernemers in de Gelderse Vallei bij uiteenlopende financieringsvraagstukken. Met bijna 20 jaar ervaring in de zakelijke kredietverlening is hij een volledig sparring-partner voor iedere ondernemer met een financieringsvraag in iedere fase van zijn of haar onderneming.

‘’Ik krijg veel energie van het samenwerken met ondernemers, waarbij transparantie, korte lijnen, wederzijds begrip, vertrouwen en een langdurige relatie voor op staan’’, zegt Tonny. “Buiten traditionele kaders denken is mijn kracht. Het idee dat je bijdraagt aan het succes van een mooi bedrijf, daar loop ik graag een stap harder voor.’’

Tonny van Dijk is als financieringsexpert in te zetten voor een zakelijke lening of krediet voor bedrijfsmatig vastgoed, bedrijfsovernames, materieel en werkkapitaal, maar ook als je wilt beleggen in vastgoed. Daarnaast kan hij adviseren bij sale and leaseback, Project Finance en Acquisition finance.

Tonny: “Ik ontzorg je van a tot z en zoek de financiering die zowel realistisch als passend is. Ik maak hierbij gebruik van het Eijgen Finance netwerk van meer dan 100 financieringspartners, maar ook van de kennis van mijn Eijgen Finance collega’s.  Zo heb jij geen omkijken naar je financiering en kun je doen wat je het liefst doet: ondernemen’’.

Benieuwd naar de financieringsmogelijkheden voor jouw onderneming of vastgoedbelegging? Neem dan eens contact op met Tonny van Eijgen Finance Gelderse Vallei.

Snel contact over je mogelijkheden?

"*" geeft vereiste velden aan

Akkoord*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klant verhalen

Bekijk alle klantverhalen
"Van de Krol European Trailer Care B.V. zet volgende grote stap"
‘We ervaarden het traject met Eijgen Finance als zeer prettig. Tonny is betrokken en verdiept zich goed in ons bedrijf en onze situatie. Hij kent de branche en heeft een groot netwerk’
William van de Krol, Eigenaar
Van de Krol European Trailer Service B.V.
"Eijgen Finance denkt in mogelijkheden voor verstrekking bedrijfshypotheek: ‘Vlot schakelen was gewenst’"
Eijgen Finance denkt in mogelijkheden voor verstrekking bedrijfshypotheek: ‘Vlot schakelen was gewenst’
René Broekman, eigenaar
Laborholland.nl
"Het eerste contact met Tonny van Dijk gaf gelijk vertrouwen"
“Het eerste contact met Tonny van Dijk gaf gelijk vertrouwen. Ik hou van oplossingsgericht ondernemen en Tonny bleek voor mij de financiële oplossing te hebben “, aldus Martien van der Spek.
Martien van der Spek, Eigenaar
Marziano BV
"Overnametraject voor groepsaccomodatie De Eiken Stek"
"Tonny werkt onafhankelijk waardoor ik echt het gevoel had dat hij aan onze kant stond"
Evelien Beumer, Eigenaresse
Groepsaccomodatie De Eiken Stek
"Op het moment dat het nodig is pakt Tonny door!"
‘’Op het moment dat het nodig is, pakt Tonny door’’ Albert Davelaar | Bouwbedrijf Leda B.V.
Albert Davelaar, Directeur
Bouwbedrijf Leda

Ik help je
graag bij:

  • Bedrijfspandfinanciering
  • Groeifinanciering
  • Voorraadfinanciering
Hulp bij het kopen van jouw kantoorpand?
Heb je een eigen bedrijf en wil je een bedrijfspand kopen? Dat lukt niet altijd via je huisbank. Eijgen Finance biedt een breed scala aan alternatieve mogelijkheden om de aankoop van je bedrijfspand te financieren.
Lees meer
Groeifinanciering
Je ziet kansen en groeimogelijkheden voor jouw onderneming. Om die groei te kunnen realiseren heb je een financiering nodig. Wij brengen de mogelijkheden die er zijn overzichtelijk in kaart zodat je de beste optie kiest voor jou.
Lees meer
Voorraadfinanciering
Je hebt een grotere voorraad nodig of wilt je assortiment verder uitbreiden. Met een voorraadfinanciering krijg je de financiële ruimte die je nodig hebt om je voorraad te vergroten of op peil te houden.
Lees meer

Interesse gewekt? Laten we koffie drinken

We nemen binnen één werkdag contact met je op.
Akkoord(Vereist)
Tonny van Dijk
Jouw Eijgen adviseur

Waarmee kunnen we je helpen?