Kennismaken
Menu
Sluiten

Daniel Baltus

Jouw Eijgen adviseur

"Voor mij is het altijd belangrijk dat ik meerwaarde creëer voor mijn klant. Zo ontstaan er partnerships voor de langere termijn en daar haal ik echt voldoening uit. Met de aansluiting bij Eijgen Finance kan ik daarin nóg een stap verder gaan."
9,5 110 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 maand geleden
op Klantenvertellen

Specialismes

Bedrijfsfinancieringen

Over mij

Net als veel van onze adviseurs begon ook Daniel zijn carrière bij een bekende grootbank. Maar het ondernemersbloed zorgde al snel voor een andere richting en zo specialiseerde Daniel zich in lease en factoring.

“Voor mij is het altijd belangrijk dat ik meerwaarde creëer voor mijn klant. Zo ontstaan er partnerships voor de langere termijn en daar haal ik echt voldoening uit. Met de aansluiting bij Eijgen Finance kan ik daarin nóg een stap verder gaan.”

Meerwaarde creëren, ondernemers verder helpen en oplossingen bedenken voor financiële vraagstukken is wat Daniel het liefst doet. Samen met zijn team in Hilversum en zijn collega adviseurs binnen Eijgen Finance is hem geen vraagstuk te complex.

Onderneem jij in Het Gooi? Daniel ontmoet je graag aan de Utrechtseweg met een goede kop koffie.

Snel contact over je mogelijkheden?

"*" geeft vereiste velden aan

Akkoord*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik help je
graag bij:

  • Groeifinanciering
  • Herfinanciering
  • Startersfinanciering
  • Voorraadfinanciering
  • Bedrijfspandfinanciering
Groeifinanciering
Je ziet kansen en groeimogelijkheden voor jouw onderneming. Om die groei te kunnen realiseren heb je een financiering nodig. Wij brengen de mogelijkheden die er zijn overzichtelijk in kaart zodat je de beste optie kiest voor jou.
Lees meer
Herfinanciering
Je hebt als ondernemer één of meer zakelijke leningen en vraagt je af of deze nog bij jouw situatie passen. Herfinancieren kan betere voorwaarden opleveren, meer financiële ruimte geven of overzicht en rust creëren. Wij hebben toegang tot meer dan 100 financieringsbronnen en maken de complexe vergelijking, passend bij jou en je onderneming.
Lees meer
Startersfinanciering
Je hebt een goed idee en start met veel ambitie je eigen bedrijf. Veel ondernemers hebben een financiering nodig om hun ambities te realiseren. Dat kan via de bank maar er zijn ook andere mogelijkheden. Samen kijken we wat het beste bij jou past.
Lees meer
Voorraadfinanciering
Je hebt een grotere voorraad nodig of wilt je assortiment verder uitbreiden. Met een voorraadfinanciering krijg je de financiële ruimte die je nodig hebt om je voorraad te vergroten of op peil te houden.
Lees meer
Hulp bij het kopen van jouw kantoorpand?
Heb je een eigen bedrijf en wil je een bedrijfspand kopen? Dat lukt niet altijd via je huisbank. Eijgen Finance biedt een breed scala aan alternatieve mogelijkheden om de aankoop van je bedrijfspand te financieren.
Lees meer

Interesse gewekt? Laten we koffie drinken

We nemen binnen één werkdag contact met je op.
Akkoord(Vereist)
Daniel Baltus
Jouw Eijgen adviseur

Waarmee kunnen we je helpen?