Kennismaken
Menu
Sluiten
9,5 108 beoordelingen Laatste beoordeling: 8 maanden geleden
op Klantenvertellen

Financieringsmaatschappijen zijn ondernemingen die ondernemers willen ondersteunen door financieringen te verstrekken. In dit opzicht is dit dus hetzelfde gegeven als een lening bij een bank, toch werken financieringsmaatschappijen vaak op een andere manier. Ze kijken meer naar data, bijvoorbeeld de transacties op je Rekening Courant. Het voordeel van financieren via financieringsmaatschappijen is dat ze om minder zekerheden vragen dan een bank, hier staat wel een hogere rente tegenover.

Specialistische financiers voor korte en lange termijn

Bij financieringsmaatschappijen werken specialistische financiers. Deze hebben vaak ervaring in diverse vakgebieden. Denk hierbij aan horecafinanciering, scheepsfinanciering maar ook in het vastgoed. Deze specialisten investeren vaak in bedrijven die geld nodig hebben voor kortlopende projecten, maar ook voor de langere termijn liggen hier mogelijkheden. Heb jij bijvoorbeeld een project dat bij de reguliere financierders niet gefinancierd kan worden, dan kan dit bij een financieringsmaatschappij soms wél. Hebben ze vertrouwen in jouw project of onderneming, dan bieden ze vaak een oplossing voor het realiseren van jouw plannen.

Financieren via investeringsfondsen

Er zijn verschillende financieringsmaatschappijen waaronder investeringsfondsen. De overheid en vermogende ondernemers ontwikkelen steeds meer stimuleringsmaatregelen om het economische klimaat in Nederland te verbeteren. Zowel lokaal, regionaal als landelijk zijn investeringsfondsen vaak onderdeel van dit proces. Vanuit Eijgen Finance werken wij samen met investeringsfondsen die extra willen investeren in duurzaamheid, maar ook met fondsen die jouw bedrijf kunnen helpen aan kapitaalversterking zodat jij verder kunt groeien.

Financieren met een achtergestelde lening

Financieringsmaatschappijen zijn in sommige gevallen bereid om hun vordering achter te stellen. Dit klinkt heel technisch, maar betekent in feite dat er afspraken worden gemaakt waardoor er betere mogelijkheden voor een totaaloplossing ontstaan voor jou als ondernemer. Bijvoorbeeld door een gestapelde financiering (financiering vanuit meerdere bronnen).

Vind de juiste financieringsmaatschappij met Eijgen Finance

De voorwaarden en condities voor het samenwerken met een financieringsmaatschappij verschillen sterk. Bij elke specifieke uitdaging past weer een andere perfecte partner. Wij kennen de mogelijkheden en onze specialisten helpen je graag bij het vinden van de juiste match!

Neem contact met ons op!

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Bij Eijgen Finance helpen we elke dag ondernemers bij het verwezenlijken van hun ambities. Want ondernemend Nederland barst van de mooie én haalbare ideeën. Waar kunnen we jou mee helpen? Plan nu een kennismaking

Heb je nog vragen?

Bel ons
088 5150222
Stuur een WhatsApp
088 5150222

Waarmee kunnen we je helpen?