Kennismaken
Menu
Sluiten

Overnametrajecten

Een proces vol emotie

Iedere organisatie is uniek. Dat zorgt voor mooie kansen bij bedrijfsovernames, maar dit maakt het ook een lastig proces. Voor veel ondernemers zijn de vele beren op de weg bij het overnemen van een bedrijf een reden om het project naar de achtergrond te verschuiven. Zonde! Onze financieringsexperts zorgen voor de benodigde waardebepalingen en de aankoop- en verkoopbegeleiding. Zo kan jij je blijven focussen op het ondernemen en maken we samen binnen no-time de weg vrij voor de passende financiering van jouw bedrijfsovername.

9,5 108 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 maanden geleden
op Klantenvertellen

We halen de emotie uit de bedrijfsovername
Ondernemen doe je met ziel en zaligheid. Dat begrijpen wij. Hoewel dit uiteraard bijdraagt aan de kracht van jouw bedrijf, staat het bij een overname vaak in de weg. Of je nou een onderneming wilt overnemen, of juist een onderneming wilt verkopen: het is van groot belang dat je de emotie uit het onderhandelingsproces haalt. Door ons de waardebepaling en onderhandeling met de (ver)koper te laten voeren kunnen we met frisse en droge ogen kijken naar de overname. Op deze manier zetten we de juiste stappen, in de juiste volgorde en zorgen we samen voor de beste deal.

Voor de overname van een bedrijf zijn verschillende financieringsvormen denkbaar, zoals een achtergestelde lening of een stapelfinanciering. Het financieren van een bedrijfsovername is altijd maatwerk. We brengen de mogelijkheden helder in kaart en zijn altijd eerlijk en realistisch over de mogelijkheden die er zijn.

Hulp van Eijgen Finance bij bedrijfsovername
Of je nou wilt kopen of verkopen, wij helpen je graag. Dat doen we niet zomaar, maar gesteund door onze jarenlange ervaring met bedrijfsovernames in heel Nederland. Onze adviseurs begeleiden je graag in het overnametraject. Dit doen we op maat en in overleg met jou als ondernemer. Ben je benieuwd hoe dit traject er voor jou uitziet? We vertellen je er graag over.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Bij Eijgen Finance helpen we elke dag ondernemers bij het verwezenlijken van hun ambities. Want ondernemend Nederland barst van de mooie én haalbare ideeën. Waar kunnen we jou mee helpen? Plan nu een kennismaking

Heb je nog vragen?

Bel ons
088 5150222
Stuur een WhatsApp
088 5150222

Waarmee kunnen we je helpen?