Kennismaken
Menu
Sluiten

Nieuwe Eijgen Finance vestigingen geopend in Den Bosch en Hilversum

Geplaatst op 29-06-2023

De vraag naar onafhankelijk financieel advies onder het MKB in Nederland blijft maar groeien. Ondernemers vinden steeds gemakkelijker de weg naar een onafhankelijk intermediair, juist in het midden van het land.

“Ondernemers weten ons steeds beter te vinden, dat merken we op al onze vestigingen. We zijn blij met een groeiend marktaandeel maar het legt wel extra druk op onze inspanningen om kwalitatieve adviseurs te werven. Want we zijn niet bereid om op dat vlak concessies te doen, ondernemers moeten er bij ons altijd zeker van kunnen zijn dat ze het beste advies krijgen en de beste financiering uit de markt hebben gehaald, samen met hun Eijgen Finance adviseur. We zijn daarom ontzettend blij met deze twee nieuwe vestigingen. Met twee adviseurs afkomstig uit het bankwezen met kantoren in rayons waar veel gebeurt, mooi centraal gelegen.” zo licht Johan Westra, eigenaar van de franchiseformule Eijgen Finance, de opening van Eijgen Finance Het Gooi en Eijgen Finance Den Bosch toe.

De nieuwe vestigingen worden gerund door Daniël Baltus (Eijgen Finance Het Gooi) en Lonneke de Wit (Eijgen Finance Den Bosch). Allebei hebben ze hun sporen verdiend bij een Nederlandse grootbank en hebben de afgelopen jaren al met succes van het ondernemerschap geproefd met YIP Capital Solutions.

“Naast ons lease en factoringspecialisme willen we inspelen op de toenemende behoefte van financieel advies van bedrijven in onze regio’s, partnership en doen waar je goed in bent, daar geloof ik in.” vertelt Daniël over de overstap naar Eijgen Finance.

Zijn partner Lonneke mistte het klantcontact en haalt voldoening uit het creëren van meerwaarde. Voor haar de belangrijkste reden om toe te treden tot de Eijgen Finance club. “Een tevreden ondernemer die wij verder kunnen helpen zoals we het gewend waren, dichtbij en betrokken. Daar krijg ik energie van!” vertelt Lonneke enthousiast.

Eijgen Finance Het Gooi en Eijgen Finance Den Bosch zijn vanaf vandaag op werkdagen op afspraak geopend. Ondernemers uit Het Gooi en Den Bosch en omstreken kunnen bij Daniël en Lonneke terecht als onafhankelijk intermediair in vastgoedhypotheken en bedrijfsfinancieringen.

Daniël Baltus
T (06) 39 05 02 50
E daniel.baltus@eijgenfinance.nl
Lonneke de Wit
T (06) 53 69 74 80
E lonneke.dewit@eijgenfinance.nl

Adviseur in jouw regio

Meer artikelen

Waarmee kunnen we je helpen?