Kennismaken
Menu
Sluiten

Eijgen Finance wist een substantieel gunstigere financiering voor mij uit de markt te trekken

Erik de JongStaal en Aluminiumbouw Harlingen B.V.

SAB Metaalbewerking - Eijgen Finance

“Ik wilde graag het bedrijf laten groeien, om dit te realiseren hadden wij een financiering nodig”, aldus Erik de Jong, eigenaar van Staal en Aluminiumbouw Harlingen B.V.

Met zijn bedrijf is Erik voornamelijk actief in de jacht- en scheepsbouw. Van deuren, masten en luiken tot complete casco’s voor de jachtbouw of secties voor de megajachtbouw. Erik: “Tevens zitten wij in de wegenbouw en dan met name in het zwaardere hekwerk en bruggen. Vandaar dat ons bedrijf EN 1090 executieklasse 3 gecertificeerd is in zowel staal, roestvrijstaal en aluminium.” Deze executieklasse bepaalt dat het bedrijf voor onder andere bruggen, stadions en grote torenflats staalconstructies mag ontwerpen.

Om de bedrijfsgroei te realiseren wilde Erik’s huisbankier hem wel een financiering geven, maar was hij niet helemaal tevreden over het aanbod. Op zoek naar alternatieven nam hij contact op met Franke van Eijgen Finance Leeuwarden. “Eijgen Finance wist een substantieel gunstigere financiering voor mij uit de markt te trekken. Ik kijk terug op een zeer goed en vlot verlopen traject en kan Eijgen Finance dan ook aanbevelen aan iedereen die snel wil weten wat er mogelijk is qua financieringen.”

Benieuwd naar de financieringsmogelijkheden van jouw bedrijf? Doe vrijblijvend de financieringscheck op onze website of neem contact op met een van onze financieringsexperts.