Kennismaken
Menu
Sluiten
9,5 111 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 weken geleden
op Klantenvertellen

Sinds 2014 begeleiden wij al als onafhankelijk intermediair in bedrijfsfinancieringen, vastgoedhypotheken en verhuurhypotheken. Dat is goed nieuws voor jou als ondernemer, want bedrijfsfinancieringen worden steeds complexer en onze specialisten hebben de gewenste ervaring. Alleen goed voorbereide financieringsaanvragen hebben een kans van slagen. Gelukkig weten wij precies waar je op moet letten en zorgen we met onze specialistische, financiële professionals door heel Nederland voor de beste voorwaarden bij jouw financiering. Dit doen we niet alleen, maar samen met jou en ons netwerk van negentig financieringsbronnen en private investeerders.

Ruime ervaring met financieringsbegeleiding

Onze adviseurs hebben allemaal meerdere jaren werkervaring bij Nederlandse grootbanken. Dat betekent dat we de bankenwereld van binnen en buiten kennen. Op basis hiervan maken we eerst een nauwkeurige inschatting over de mogelijkheden van jouw financiering. Vervolgens zorgen we voor de noodzakelijke begeleiding naar de meeste passende financieringsbron. Of dit nu een bank, een crowdfundingsplatform of een private investeerder is – we zorgen bij elk vraagstuk voor de passende oplossing. Daarnaast hebben we als adviseurs onderling, én met ons brede netwerk, veel contact. Dat zorgt er niet alleen voor dat wij veel kennis delen, maar ook dat we regelmatig overleggen en gezamenlijk naar oplossingen kijken voor jou kijken!

Financieringsbegeleiding voor startende en groeiende bedrijven

Voor alle financieringen binnen het mkb kunnen wij jou begeleiden. Of je nou net vol ambitie bent gestart met je startup of juist als je met jouw onderneming toe bent aan de volgende stap. Daarnaast kunnen we je ook helpen met bedrijfsovernames, bij bijzonder beheer, beoordeling van een bancaire offerte of het herstructureren van je financieringen.

Hoe kunnen we jouw financiering begeleiden?

Na de eerste inschattingen of er voldoende mogelijkheden zijn voor een financieringsaanvraag gaan we van start met het project. Jouw aanvraag is natuurlijk maatwerk, gericht op jouw wensen en de mogelijkheden die de markt biedt. Het kan namelijk zijn dat jouw project door één, of juist meerdere financiers wordt gesteund. Meerdere financiers? Inderdaad ook dat kan, maar geen zorgen, wij bieden beide keren dezelfde begeleiding. Je hoeft dus niet met meerdere adviseurs in gesprek.

Binnen Eijgen Finance hebben wij adviseurs met diverse specialismen. Van agrarische financieringen tot bedrijfsovernames en van corporate finance tot vastgoedfinanciering. Intern kunnen wij dus gebruik maken van de kennis die nodig is voor jouw project. Zo maken we van financieringsbegeleiding een efficiënt proces.

We kijken graag samen met jou hoe we dit kunnen inzetten voor jouw financiering. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Bij Eijgen Finance helpen we elke dag ondernemers bij het verwezenlijken van hun ambities. Want ondernemend Nederland barst van de mooie én haalbare ideeën. Waar kunnen we jou mee helpen? Plan nu een kennismaking

Heb je nog vragen?

Bel ons
088 5150222
Stuur een WhatsApp
088 5150222

Waarmee kunnen we je helpen?