Inloggen op Mijn Eijgen

Log u hieronder in om gebruik te maken van enkele van onze online tools.

Uw eijgen financiële dienstverlening

Crowdfunding

Daar waar banken terughoudend zijn ten aanzien van kredietverstrekking, ontstaan alternatieve financieringsvormen zoals crowdfunding. Dit medium is de laatste jaren sterk in opkomst, maar is voor veel ondernemers nog nieuw. Crowdfunding is inmiddels een professionele markt geworden met veel aanbieders. Door de plaatsing van jouw pitch op de website van een crowdfunder kunnen particulieren en bedrijven investeren in jouw bedrijf. De adviseurs van Eijgen finance hebben in de afgelopen jaren al veel ervaring opgedaan en weten precies of deze bron geschikt is voor jouw financieringsvraagstuk.

Als intermediair van diverse crowdfunding platforms begeleidt en bemiddelt Eijgen finance regelmatig deze financieringsaanvragen. Als preferred supplier bij een aantal partijen is door begeleiding van Eijgen finance korting op de afsluitkosten te verkrijgen.

Crowdfunding biedt vaak aanvullende kansen naast de bancaire financiering, maar kan ook zelfstandig ingezet worden om jouw gehele plan te financieren. De looptijd is vaak kort en doordat de investering per deelnemer vaak laag is, is de beslissingstijd ook korter. Dit betekent dat het benodigde kapitaal op een solide wijze snel tot stand kan komen. Ook ben je minder afhankelijk van grote partijen. Laat je eens door ons voorlichten op welke manier crowdfunding voor jouw bedrijf een oplossing kan zijn.

Crowdfunding is naast financieringsbron ook uitermate geschikt als marketing instrument. Door bijvoorbeeld jouw pitch bij je volgers op LinkedIn en Facebook onder de aandacht te brengen, maak je een grote groep volgers deelgenoot van de ontwikkelingen binnen jouw bedrijf. Door gericht business clubs, je oude school of vrienden te benaderen kun je de campagne een vliegende start geven. Veel ondernemers grijpen dit aan om naast de pitch ook gelijk een bedrijfsfilmpje te maken.

De kern bij crowdfunding is voorbereiding. De voorbereiding is 80% van het succes. Een campagne die van tevoren goed is voorbereid, kan bijna niet misgaan. De adviseurs binnen Eijgen finance kunnen je hier heel goed bij ondersteunen! 

Neem contact met ons op!

 

Benieuwd wat de mogelijkheden voor jou zijn? Kijk hier wat we voor je kunnen betekenen!

Financiering nodig?

Benieuwd wat de mogelijkheden voor jou zijn? Kijk hier wat we voor je kunnen betekenen!

Doe hier de financieringscheck
Uw browser komt uit een stenen tijdperk!

Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

×