Inloggen op Mijn Eijgen

Log u hieronder in om gebruik te maken van enkele van onze online tools.

Crowdfunding

Daar waar banken terughoudend zijn ten aanzien van kredietverstrekking, ontstaan alternatieve financieringsvormen zoals crowdfunding. Dit medium is de laatste jaren sterk in opkomst, maar is voor veel ondernemers nog nieuw. De adviseurs van Eijgen hebben in de afgelopen jaren al veel ervaring opgedaan en weten precies of deze bron geschikt is voor jouw financieringsvraagstuk. Crowdfunding is inmiddels een professionele markt geworden met veel aanbieders. Door de plaatsing van uw pitch op de website van een crowdfunder kunnen particulieren en bedrijven investeren in uw bedrijf.

Als intermediair van diverse crowdfunding platforms begeleidt en bemiddelt Eijgen ook deze financieringsaanvragen. Als preferred supplier bij een aantal partijen is door begeleiding van Eijgen korting op de afsluitkosten te verkrijgen.

Crowdfunding biedt vaak aanvullende kansen naast uw bancaire financiering, maar kan ook zelfstandig ingezet worden om uw gehele plan te financieren. Laat u eens voorlichten door de adviseurs van Eijgen op welke manier crowdfunding voor uw bedrijf een oplossing kan zijn!

Crowdfunding is naast financieringsbron ook uitermate geschikt als marketing instrument. Door bijvoorbeeld uw pictch bij uw volgers op LinkedIn en Facebook onder de aandacht te brengen, maakt u een grote groep volgers deelgenoot van de ontwikkelingen binnen uw bedrijf.
Veel ondernemers grijpen dit aan om naast de pitch ook gelijk een bedrijfsfilmpje te maken.

Interesse in franchisenemer worden? Vraag nu ons informatiepakket aan.

Meer informatie

Interesse in franchisenemer worden? Vraag nu ons informatiepakket aan.

Direct aanvragen
Uw browser komt uit een stenen tijdperk!

Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

×