Zwaar weer begeleiding

Alsof je met hevige zijwind en in een stortbui met je auto op de snelweg rijdt, de aquaplaning opduikt en je de macht over het stuur verliest, precies: zwaar weer. De macht over het stuur van jouw bedrijf verliezen is een situatie waarin je als ondernemer nooit terecht wil komen. Toch kan het iedereen gebeuren. Gelukkig zijn veel situaties niet uitzichtloos (ondanks dat ze zo voelen). Goede ondersteuning bij zogeheten ‘bijzonder beheer’ is erg belangrijk om er weer bovenop te komen.

Nieuwe financiering, herstructureren of saneren?

Herstructurering van financieringen kan een oplossing bieden, maar ook financiering uit een alternatieve bron kunnen een uitweg zijn. Zeker wanneer het financieringsplafond bij de bank bereikt is. Wij hebben hier goede ervaringen mee. Ook het doorvoeren van saneringen behoort tot de mogelijkheden. In de meeste gevallen gaat het om afkopen en het treffen van regelingen met banken, de belastingdienst en crediteuren. Na een sanering van je zakelijke schulden is de continuïteit van je onderneming vaak weer gewaarborgd zonder dat er sprake is van een faillissement.

Hulp van Eijgen Finance bij zwaar weer

Heb je een te hoge (zakelijke) schuldenlast waarvan je niet meer denkt af te komen? Dan helpen we je graag uit deze nare situatie komen. We kijken graag samen met jou wat de best passende mogelijkheden zijn.

Wat we voor jou kunnen betekenen?

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Doe de financieringscheck en wij brengen binnen 48 uur vrijblijvend je financieringsmogelijkheden in kaart!

Naar de financieringscheck