Kennismaken
Menu
Sluiten
9,5 114 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
op Klantenvertellen

[quform id="2" name="Vastgoed Financiering"]

Waarom commercieel vastgoed?

Je hebt vermogen en je wilt hier iets mee. Hoe doe je dat? Er zijn verschillende opties; je zet je geld op een spaarrekening, je gaat beleggen op de beurs, of je gaat investeren in vastgoed. Het beleggen in vastgoed kan lucratief zijn, maar dan moet je wel over de juiste kennis en kunde beschikken.

Direct contact met onze specialist? Bel 088 5150222 voor vrijblijvend advies.

Waarom is commercieel vastgoed zo populair?

De populariteit van investeren in vastgoed heeft meerdere redenen. De belangrijkste reden is gelegen in het beeld dat mensen hebben van de vastgoedmarkt. Particulieren – die vaak niet professioneel in vastgoed beleggen - baseren dit beeld vaak op hun persoonlijke ervaring. Zo trekken zij op basis van de gestegen waarde van hun eigen woning de conclusie dat al het vastgoed zal renderen. Dit beeld wordt bevestigd door wat zij lezen in de media over de woning schaarste en de hiermee samenhangende stijging van de huren. Wat ook meespeelt is de historisch lage spaarrente, waardoor mensen op zoek gaan naar andere manieren om rendement te behalen op hun vermogen. Een deel van de particuliere vastgoedbeleggers financiert het vastgoed overigens niet geheel zelf maar sluit ook een hypotheek af, hierbij gebruik makend van de historisch lage hypotheekrente.

Er spelen uiteraard ook psychologische factoren mee. Een beleggingspand is tastbaar en minder abstract dan een aandelenportefeuille. Rond stenen hangt altijd al een sfeer van opportunisme. We bekijken vastgoed door een roze bril en zijn ons niet altijd voldoende bewust van de risico’s.

Welke mogelijkheden zijn er om in commercieel vastgoed te beleggen?

Bij een indirecte belegging koopt u een participatie in een vastgoedproject. U heeft hiermee een deeltje van de bundel. Een fonds – al dan niet beursgenoteerd –, commanditaire vennootschap, maatschap of andere entiteit verwerft en beheert de onderliggende vastgoedobjecten. Dit is uiteraard de meest zorgeloze vorm omdat u geen administratieve rompslomp heeft of zorgen over onderhoud. U hoeft geen huren te innen en niet 24/7 klaar te staan voor de huurders.

Welke vastgoedbelegging wordt vaak gekozen?

Veel particulieren die investeren in vastgoed kiezen ervoor een appartement te kopen en dit te verhuren. Zij beleggen dus direct in vastgoed en besteden de verhuur soms uit aan een tussenpersoon (vaak een makelaar). Het verhuren blijkt vaak minder lucratief dan gedacht. Bij uitbesteding aan een verhuurprofessional zullen de beheerkosten het (aanvangs)rendement negatief beïnvloeden.

Hulp bij financiering in vastgoed

Wij kennen de wereld van het commerciële vastgoed door heel Nederland. Of je nu wilt beginnen met investeren of juist wilt bekijken welke mogelijkheden er zijn met je huidige portefeuille. We vertellen je graag over de kansen die er zijn! Doe hier de financieringsaanvraag en we nemen zo snel mogelijk con- tact met je op met een passend voorstel.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Bij Eijgen Finance helpen we elke dag ondernemers bij het verwezenlijken van hun ambities. Want ondernemend Nederland barst van de mooie én haalbare ideeën. Waar kunnen we jou mee helpen? Plan nu een kennismaking

Heb je nog vragen?

Bel ons
088 5150222
Stuur een WhatsApp
088 5150222

Waarmee kunnen we je helpen?