Inloggen op Mijn Eijgen

Log u hieronder in om gebruik te maken van enkele van onze online tools.

Uw eijgen financiële dienstverlening

Bedrijfsovernames

Bedrijfsovernames zijn niet gemakkelijk! Iedere organisatie is uniek en dat betekent dat de adviseurs van Eijgen finance volop gebruik moeten maken van de bij hen aanwezig kennis. In de toekomst zijn zowel groei en bedrijfsovernames de grootste financieringsbehoeftes. Om vandaag de dag bedrijven te ondersteunen bij bedrijfsovernames, verzorgt Eijgen finance de benodigde waardebepalingen en de aankoop- en verkoopbegeleiding van ondernemingen. De Financieringsmonitor heeft onderzocht dat 26% van de ondernemers deze behoefte hebben. 

Veel ondernemers zien veel apen en beren op de weg waardoor de wens om een bedrijfsovername te realiseren naar de achtergrond wordt geschoven. Wij vinden het bijzonder jammer als angst een gezonde bedrijfsovername in de weg staat. Wij kunnen jouw als ondernemer ondersteunen en de juiste begeleiding bieden. Zoals aangegeven zorgen wij voor het waarderen van de gewenste bedrijfsovername en wij zorgen voor de passende financieringen. Ons brede netwerk aan financiers geeft enorm veel mogelijkheden waardoor een bedrijfsovername in goede banen kan worden geleid. 

Door ons de waardebepaling te laten verzorgen en de onderhandelingen met de koper of verkoper uit te laten uitvoeren halen wij de emotie uit de overname en zijn wij in staat jouw als ondernemer adequaat te ondersteunen. Wij verzorgen het traject van start tot eind! Wij zetten de juiste stappen in de juiste volgorde. 

Of je nu een ondernemer bent die wil voorkopen of juist een onderneming wilt overnemen is Eijgen de juiste partij. Door onze brede ervaring in de financieringswereld zijn wij in staat jouw te begeleiden! Door een adviseur van Eijgen het traject te laten begeleiden kun jij je als ondernemer richten op je ambities terwijl wij de bedrijfsovername voor jouw realiseren. Uiteraard gaat alles in goed overleg met jou als ondernemer. 

Ben je in geïnteresseerd in een bedrijfsovername of wil je juist je bedrijf verkopen? Neem contact met ons op!
Wij gaan graag met je in gesprek.

 

Benieuwd wat de mogelijkheden voor jou zijn? Kijk hier wat we voor je kunnen betekenen!

Financiering nodig?

Benieuwd wat de mogelijkheden voor jou zijn? Kijk hier wat we voor je kunnen betekenen!

Doe hier de financieringscheck
Uw browser komt uit een stenen tijdperk!

Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

×