Bancaire financiering

Bancaire financieringen zijn financieringen die verstrekt worden door (Nederlandse) grootbanken. Het voordeel van deze grootbanken is dat ze vaak tegen de beste condities financieren. Een nadeel is dat ze in de meeste gevallen als voorwaarde stellen dat ook al het betalingsverkeer van het bedrijf bij hen wordt ondergebracht. Een bancaire financiering kan bestaan uit: een hypothecaire lening, kortlopende lening, krediet in rekening courant of een combinatie hiervan. Als Eijgen Finance kennen wij alle mogelijkheden én hebben wij persoonlijke en rechtstreekse contacten met alle Nederlandse grootbanken, diverse vastgoedbanken en enkele buitenlandse banken. Wij zijn dus de ideale partner om je te helpen met een bancaire financiering, hieronder lees je waarom!

Bancaire financiering met minimale doorlooptijd

Of je nou op zoek bent naar financiering voor een bedrijfspand, de aankoop van een machine of uitbreiding van je werkkapitaal: wij weten wat er nodig is voor het krijgen van de beste voorwaarden. Jouw beste voorwaarden. Leaseconstructie, bedrijfskrediet of lening; we kijken altijd samen naar wat het beste past bij jouw organisatie en de mogelijkheden die je hebt. Op die manier zijn we instaat om een plan op maat te maken. Combineer dit met onze goede contacten met de grootbancaire geldverstrekkers en de doorlooptijd van je financieringstraject wordt, ook als het gaat om een hypothecaire banklening, aanzienlijk verkort.

Lease

Lease is een vorm van financieren waarmee je als ondernemer kan beschikken over roerende bedrijfsmiddelen, zonder dat dat je daadwerkelijk hoeft te investeren. Dit kunnen bijvoorbeeld computers, bedrijfsauto’s of machines zijn. Bij een leaseconstructie financiert de bank deze bedrijfsmiddelen en jij als ondernemer kunt deze gebruiken voor een vooraf overeengekomen periode en prijs. De twee belangrijkste vormen van lease leggen we hier uit.

Leningen

Een lening heeft vaak een vaste looptijd, op basis van het investeringsdoel. Wij gaan met jou en de banken in gesprek om te kijken welke vorm van lenen bij jou als ondernemer past. Dit kan een reguliere lening zijn waarbij je rente en aflossing betaalt, maar ook een achtergestelde lening waarbij aanvullende afspraken worden gemaakt over de terug te betalen aflossingen en rente.

Bedrijfskrediet

Een bedrijfskrediet is over het algemeen een combinatie van verschillende financieringsvormen. Hierbij is het dus belangrijk dat we samen goed in kaart brengen welke vormen passen bij jou als ondernemer, je bedrijf én je investeringsdoel. Wij zorgen voor een goede samenwerking tussen jou, de bank en jouw accountant.

Hoe Eijgen Finance bancaire financiering inzet

Wij weten precies aan welke voorwaarden jouw financieringsverzoek moet voldoen. Hierdoor kan een bank meteen aan de slag en besparen we veel tijd aan de voorkant. Dat is fijn, want zo kun jij sneller over je geld beschikken. Ben je al bezig met een bancair financieringstraject en heb je behoefte aan een second opinion of een concurrerend voorstel? Ook dan helpen we je graag met het krijgen van de scherpste voorwaarden!

Wat we voor jou kunnen betekenen?

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Doe de financieringscheck en wij brengen binnen 48 uur vrijblijvend je financieringsmogelijkheden in kaart!

Naar de financieringscheck