Inloggen op Mijn Eijgen

Log u hieronder in om gebruik te maken van enkele van onze online tools.

Uw eijgen financiële dienstverlening

Eijgen Finance helpt ‘Lokaal op Hatsum’ met financiering

Eijgen Finance helpt ‘Lokaal op Hatsum’ met financiering

Voormalig visrestaurant ‘Op Hatsum’ gaat door als ‘Lokaal op Hatsum’. Het concept van een visrestaurant wordt losgelaten. Nieuwe eigenaar Corné van de Erve gaat gebruik maken van streekproducten van verschillende boeren en leveranciers in de buurt.

De, in Breda geboren, Brabander is sinds 2006 uitbater van Eetcafé Spinoza in Leeuwarden en tevens voorzitter van Koninklijke Horeca Nederland. Na verschillende horeca-functies heeft hij Eetcafé Spinoza in overgenomen en tot een succes gemaakt. In 2017 is dit horecabedrijf uitgeroepen tot beste eetcafé van Nederland.

Om zijn creativiteit en ambities verder te verwezenlijken ziet Corne ‘Lokaal op Hatsum’ hier een uitgelezen mogelijkheid voor. Voor de aankoop van de horecazaak was een bedrijfsfinanciering nodig. “In eerste instantie was horecafinanciering een lastig verhaal”, aldus Corné. “Eijgen Finance bood echter de gevraagde hulp en kwam met de passende oplossing.

Wij als Eijgen Finance zijn erg trots dat wij Corné hebben kunnen helpen met het verwezenlijken van een nieuwe horecazaak in Dronrijp! Wij wensen hem veel succes.

 

Eijgen Finance Leeuwarden
0885150222
info@eijgenfinance.nl

Benieuwd wat de mogelijkheden voor jou zijn? Kijk hier wat we voor je kunnen betekenen!

Financiering nodig?

Benieuwd wat de mogelijkheden voor jou zijn? Kijk hier wat we voor je kunnen betekenen!

Doe hier de financieringscheck
Uw browser komt uit een stenen tijdperk!

Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

×