Inloggen op Mijn Eijgen

Log u hieronder in om gebruik te maken van enkele van onze online tools.

Uw eijgen financiële dienstverlening

Investeringsmogelijkheden Bungalowpark de Heihorsten

Investeringsmogelijkheden Bungalowpark de Heihorsten

Een droomvilla te midden van tien hectare aan prachtige bomen, heide en waterpartijen: op vakantie in eigen land is zo erg nog niet!

Deze woningen in dit idyllische plaatje moeten natuurlijk eerst wel gebouwd worden. Een enorm project waar Leonard Harthoorn van Eijgen Finance Goes – Terneuzen hard aan werkt. De stip aan de horizon is een park dat de naam Bungalowpark De Heihorsten draagt en honderd unieke vakantiewoningen bevat. Allemaal aangepast aan de oorspronkelijke Brabantse stijl van bouwen.

Maar hoe staat het er nu voor? Op 7 februari kreeg het park in het Zuidoost-Brabantse Someren het officiële startschot. En ze hebben sindsdien niet stilgezeten; vorige maand konden er al drie type woningen bezichtigd worden door geïnteresseerden en inmiddels zijn de eerste woningen al verkocht. In coronatijd een project van dit formaat op schema houden, daar kunnen wij alleen maar onze pet voor afnemen!

Daarnaast wordt er veel geïnformeerd omtrent de investeringsmogelijkheden. Deze mogelijkheden zijn er! Iets voor jou? Neem dan contact op met leonard.harthoorn@eijgenfinance.nl.

Benieuwd wat de mogelijkheden voor jou zijn? Kijk hier wat we voor je kunnen betekenen!

Financiering nodig?

Benieuwd wat de mogelijkheden voor jou zijn? Kijk hier wat we voor je kunnen betekenen!

Doe hier de financieringscheck
Uw browser komt uit een stenen tijdperk!

Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

×