Kennismaken
Menu
Sluiten

Iedereen die financiering zoekt kan hier met een gerust hart terecht

Mark SteenbergenOnlineaquariumspullen.nl

Eijgen Finance - Casus - Aquariumspullen

“Daniël was vrijwel altijd bereikbaar en heeft de bedrijfsfinanciering geregeld zonder tegenslagen in het proces. Hierdoor hebben wij geen zorgen gehad, dit maakte het geheel zeer prettig.”

Mark Steenbergen had een financiering nodig voor een geschikte locatie voor zijn webshop Onlineaquariumspullen.nl. Hier verkoopt Mark aquariumdieren en toebehoren. Op het gebied van siergarnalen is hij met zijn webshop zelfs de grootste van de Benelux. “Door onze persoonlijke service en ondersteuning creëren wij voor iedere klant een informele omgeving. Deze benadering vinden wij zelf niet alleen fijn, maar wordt ook door onze klanten als zeer prettig ervaren.”

Toen een eerdere aankoop van een huis met loods geen doorgang vond, wendde Mark zich tot zijn boekhoudster. Deze verwees hem snel door naar Daniël van Eijgen Finance Drachten. Hier ervaarde Mark dezelfde persoonlijke service en ondersteuning die hij zelf ook graag aan zijn klanten biedt. “Ik kijk zeer positief terug op de samenwerking. Daniël kende een nieuwe locatie die precies paste bij mijn zakelijke wensen. Uiteindelijk hebben we De Kiel 19 in Drachten aangekocht waarvoor Eijgen Finance de financiering regelde. Via deze weg wil ik Daniël en Marcel nogmaals bedanken. Ze hebben ontzettend veel kennis van zaken en zijn zeer professioneel. Iedereen die een financiering zoekt kan hier met een gerust hart terecht!”

Doe vrijblijvend de financieringscheck op onze website of neem contact op met een financieringsexpert bij jou in de regio.