Kennismaken
Menu
Sluiten

Binnen twee uur belde Eijgen Finance ons terug met een particuliere investeerder

Thomas en Susan van Schijndel

Eijgen Finance - Casus Nijmegen - Thomas van Schijndel

“We vernamen dat er een studio te koop kwam in het centrum van Nijmegen. Na de bezichtiging vroegen wij Bert omtrent de financieringsmogelijkheden. Binnen twee uur belde hij ons terug met een particuliere investeerder!”

Thomas en Susan van Schijndel kwamen met Eijgen Finance in contact via Great Property Experience, een community voor vastgoedinvesteerders. Hier spreekt Franke Twerda namens Eijgen Finance regelmatig over financieren in de vastgoedwereld. “Franke gaf tijdens Great Property Experience een interessante presentatie. Zijn verhaal sprak ons dermate aan dat we na het weekend contact zochten met het Eijgen Finance kantoor in de regio Nijmegen. Toen kwamen we uit bij Bert Hof.”

Het financieringstraject van de centraal gelegen studio in Nijmegen verliep vervolgens zeer vlot. “Vrijdagochtend stuurden we Bert de informatie toe, nog geen twee uur later belde hij ons terug met een financieringsmogelijkheid. We moesten en konden uiteindelijk snel schakelen, vrijdagavond leverden we de laatste stukken aan en zaterdagavond was de financiering rond. Na een belletje met de verkoper was ook meteen de deal gesloten. Dankzij Bert kunnen we deze mooie studio nu toevoegen aan onze woningportefeuille.”

“We kijken terug op een zeer prettige en transparante samenwerking. Eijgen Finance schakelt zeer snel en communiceert duidelijk. We kunnen ze dan ook aanbevelen aan elke vastgoedinvesteerder die op zoek is naar een financiering. De Eijgen Finance adviseurs denken echt met je mee. Zelfs in deze bizarre Corona-tijd blijkt het bij hen mogelijk om in 48 uur een deal te sluiten!”

Zit jij ook met een vraag op het gebied van vastgoed- of bedrijfsfinancieringen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze financieringsexperts.