Kennismaken
Menu
Sluiten

Eijgen Finance staat er open in en denkt actief mee met onze organisatie

Jan Douwe GerbrandaVan der Kloet Brood en Banket B.V.

Van der Kloet - Eijgen Finance

“Door de groei en het borgen van de continuïteit van onze bakkerij hebben wij er voor gekozen om processen te verbeteren en te optimaliseren. Hierdoor kunnen we efficiënter produceren en de productiecapaciteit flink vergroten. Om dit te realiseren waren we genoodzaakt om te investeren in nieuwe, snelle en innovatieve machines”, zo vertelt Jan Douwe Gerbranda, directeur bij Van der Kloet Brood en Banket B.V.

Om te zorgen dat er letterlijk brood op de plank komt heeft het bedrijf zes eigen winkels die zes dagen per week vanuit de eigen bakkerij bevoorraad worden. Deze winkels bevinden zich in Franeker, Dronrijp, Sint Annaparochie, Ferwert en in Leeuwarden tweemaal. Naast hun eigen winkels bevoorraden ze supermarkten op Vlieland, Terschelling, Ameland & de vaste wal en horeca-instellingen uit de regio. Jan Douwe: “Iedere ochtend liggen er weer verse kwaliteitsproducten in de winkels die met passie voor brood en banket zijn klaargemaakt.”

Om de doelstelling en plannen van de bakkerij te realiseren is er contact gelegd met Franke van Eijgen Finance Leeuwarden. “Vervolgens is het financieringsproces verder opgepakt door zijn collega Johan. De samenwerking is zeer prettig verlopen, beide mannen staan er open in en denken actief mee met onze organisatie. Eijgen Finance heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat de juiste financiering voor de bakkerij is gerealiseerd. Ik kan Eijgen Finance dan ook bij iedereen aanbevelen die verder wil groeien maar niet altijd bij een bank terecht kan.”

Benieuwd naar de financieringsmogelijkheden van jouw bedrijf? Doe vrijblijvend de financieringscheck op onze website of neem contact op met een van onze financieringsexperts.