Inloggen op Mijn Eijgen

Log u hieronder in om gebruik te maken van enkele van onze online tools.

Uw eijgen financiële dienstverlening

Financieringsmaatschappijen

Financieringsmaatschappijen zijn ondernemingen die ondernemers willen ondersteunen door financieringen te verstrekken! Bij de financieringsmaatschappijen werken specialistische financiers. Deze financiers zijn ervaren in diverse vakgebieden waaronder horecafinanciering, scheepsfinanciering maar bijvoorbeeld ook in vastgoed. 

Bij financieringsmaatschappijen denk je aan bedrijven die kort geld uitlenen voor kortlopende projecten of voorfinanciering van bijvoorbeeld jouw seizoensinkopen. Maar er zijn ook kredietverstrekkers die hun beoordeling op een financiering anders aanpakken dan de traditionele verstrekkers. Soms zijn er projecten die bij de reguliere verstrekkers niet gefinancierd kunnen worden, maar bij een financieringsmaatschappij kan hier verandering in komen. Een financieringsmaatschappij die vertrouwen heeft in jouw project of onderneming kan in veel gevallen  een oplossing bieden om jouw plannen te realiseren. Een specifieke uitwerking van al deze mogelijkheden kunnen wij het beste in een persoonlijk gesprek toelichten. Door gezamenlijk in gesprek te gaan kunnen wij alvast een inschatting maken met welke financieringsmaatschappij jij het beste in gesprek kan gaan. 

Er zijn verschillende financieringsmaatschappijen waaronder investeringsfondsen. De overheid en vermogende ondernemers ontwikkelen steeds meer stimuleringsmaatregelen om het economische klimaat in Nederland te verbeteren. Onderdeel hiervan zijn vaak investeringsfondsen. Deze kunnen lokaal, regionaal maar ook landelijk werken.

Zo werkt Eijgen samen met fondsen die extra willen investeren in duurzaamheid, maar ook met fondsen die bijdragen in de kapitaalversterking van jouw bedrijf die het aanvullend mogelijk maken om vervolginvesteringen die nodig zijn voor de groei van jouw bedrijf mogelijk te maken.

Ook kan een financieringsmaatschappij bereid zijn om in in sommige gevallen  hun vordering achter te stellen. Dit geeft in veel gevallen betere mogelijkheden om tot een totaaloplossing te komen middels een gestapelde financiering. De voorwaarden en condities verschillen per partij. Eijgen finance heeft de voorwaarden en condities van de diverse partijen in het vizier en kan op professionele wijze ondersteuning bieden bij de aanvragen.

Ga met een specialist van Eijgen finance in gesprek om jouw mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op!

 

Benieuwd wat de mogelijkheden voor jou zijn? Kijk hier wat we voor je kunnen betekenen!

Financiering nodig?

Benieuwd wat de mogelijkheden voor jou zijn? Kijk hier wat we voor je kunnen betekenen!

Doe hier de financieringscheck
Uw browser komt uit een stenen tijdperk!

Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

×