Inloggen op Mijn Eijgen

Log u hieronder in om gebruik te maken van enkele van onze online tools.

Financieringsmaatschappijen

Naast alle genoemde vormen zijn er meer mogelijkheden door specialistische financiers. Denk aan bedrijven die kort geld uitlenen voor kortlopende projecten of voorfinanciering van uw seizoensinkopen. Maar ook kredietverstrekkers die hun beoordeling op een financiering anders aanpakken dan de traditionele verstrekkers. Dit kan in veel gevallen nog een oplossing bieden om uw plannen te realiseren. Een specifieke uitwerking van al deze mogelijkheden kunnen wij het beste in een persoonlijk gesprek aan u toelichten.

Investeringsfondsen
De overheid en vermogende ondernemers ontwikkelen steeds meer stimuleringsmaatregelen om het economische klimaat in Nederland te verbeteren. Onderdeel hiervan zijn vaak investeringsfondsen. Deze kunnen lokaal, regionaal maar ook landelijk werken.
Zo werkt Eijgen samen met fondsen die extra willen investeren in duurzaamheid, maar ook met fondsen die bijdragen in de kapitaalversterking van uw bedrijf die het aanvullend mogelijk maken om vervolginvesteringen die nodig zijn voor de groei van uw bedrijf mogelijk te maken.

Achterstelling
In sommige gevallen zijn partijen ook bereid hun vordering achter te stellen. Dit geeft in veel gevallen betere mogelijkheden om tot een totaaloplossing te komen middels een gestapelde financiering. Voorwaarden en condities verschillen per partij.

Interesse in franchisenemer worden? Vraag nu ons informatiepakket aan.

Meer informatie

Interesse in franchisenemer worden? Vraag nu ons informatiepakket aan.

Direct aanvragen
Uw browser komt uit een stenen tijdperk!

Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

×