Inloggen op Mijn Eijgen

Log u hieronder in om gebruik te maken van enkele van onze online tools.

Uw eijgen financiële dienstverlening

Financieringsbegeleiding

Eijgen finance verzorgt de financieringsbegeleiding van bedrijfsfinancieringen, vandaag de dag een complexe aangelegenheid. Alleen goed voorbereide financieringsaanvragen hebben kans van slagen.

De adviseurs van Eijgen finance hebben allemaal meerdere jaren werkervaring opgedaan bij Nederlandse grootbanken.  Onze adviseurs maken eerst een nauwkeurige inschatting over de mogelijkheden voor een door jou aan te vragen financiering. Na deze inschatting verzorgen zij de noodzakelijke begeleiding naar de meeste passende financieringsbron. Zoals je op onze site hebt kunnen lezen is er voor iedere financieringsaanvraag een passende oplossing. Of dit nu een bank is, een crowdfundingsplatform of een private investeerder. Eijgen finance heeft een breed netwerk waarmee wordt samengewerkt om iedere financieringsbegeleiding succesvol te laten verlopen. Ook is er veel onderling contact bij onze adviseurs. Dit betekent dat er binnen ons eigen netwerk regelmatig wordt overlegd en gezamenlijk naar oplossingen  wordt gekeken. Jij als klant staat centraal.

Eijgen finance heeft een brede doelgroep. Deze doelgroepen zijn onder andere startende bedrijven en doorgroeiers. Daarnaast natuurlijk ook de ondernemers van bijzonder beheer situaties en ondernemers met de vraag voor begeleiding bij bedrijfsovernames. Ook voor een beoordeling van een bancaire offerte of de herstructurering van financieringen is Eijgen het juiste adres.

Wat doet een Eijgen adviseur bij een financieringsbegeleiding? Na de eerste inschattingen of er voldoende mogelijkheden zijn voor een financieringsaanvraag wordt er een traject opgestart. Het voordeel van een begeleiding door Eijgen is het gevarieerde aanbod. Het kan zijn dat een project door meerdere financiers wordt gesteund. Het voordeel van Eijgen is dat deze mogelijkheden in dezelfde begeleiding wordt meegenomen. Je hoeft dus niet met meerdere adviseurs in gesprek.  

Binnen Eijgen hebben wij adviseurs met diverse specialismen. Denk bijvoorbeeld aan agrarische investeringen of commercieel vastgoed. Door gebruik te maken van elkaars kennis en elkaars netwerk is onze financieringsbegeleiding een efficiënt proces. 

Ben je nieuwsgiering geworden naar onze verschillende financieringsvormen? Kijk dan op onze pagina Financieringen

Benieuwd wat de mogelijkheden voor jou zijn? Kijk hier wat we voor je kunnen betekenen!

Financiering nodig?

Benieuwd wat de mogelijkheden voor jou zijn? Kijk hier wat we voor je kunnen betekenen!

Doe hier de financieringscheck
Uw browser komt uit een stenen tijdperk!

Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

×