Kennismaken
Menu
Sluiten

BMKB-C regeling nu ook beschikbaar via crowdfunding

Geplaatst op 23-07-2020

Via de BMKB-C regeling staat de rijksoverheid voor 75% garant bij een overbruggingsfinanciering. Met deze garantieregeling helpt de overheid gezonde bedrijven met een tijdelijk liquiditeitstekort.

Eerder werd de BMKB-regeling al uitgebreid met een coronaluik. Nu is Geldvoorelkaar.nl als eerste crowdfundingplatform van Nederlandse origine geaccrediteerd voor de BMKB-C regeling. Hierdoor wordt investeren met staatsgarantie ook mogelijk voor particuliere en zakelijke crowdfunding investeerders. De komende weken werkt het platform aan het afronden van de processen en contracten. Financieringen met BMKB-C regeling via Geldvoorelkaar.nl kunnen vanaf het einde van de zomer worden verwerkt.

Eijgen Finance werkt nauw samen met Geldvoorelkaar.nl, maar ook met de grote investeringspartijen die reeds van de regeling gebruik konden maken. Om snel aanspraak te maken op overbruggingskrediet is een kwalitatieve aanvraag van groot belang. Voor een snelle aanvraag staan onze Eijgen Finance adviseurs klaar. Neem voor een vrijblijvend en actueel advies contact op met een Eijgen Finance adviseur uit jouw regio.

Meer artikelen