Kennismaken
Menu
Sluiten

Er werd altijd lekker snel geschakeld

Anton en GerjanAnton en Gerjan Brillen

Eijgen Finance - Anton en Gerjan Brillen

“Voor het starten van ons bedrijf moest er een hoop gebeuren. We moesten het een en ander verbouwen en natuurlijk apparatuur, inboedel en een eerste voorraad aanschaffen”, zo vertellen Anton en Gerjan, de kersverse eigenaren van hun eigen optiek in Drachten.

In hun optiek verkopen de mannen brillen, zonnebrillen en contactlenzen met alles wat hier verder bijhoort. Ze willen zich onderscheiden qua uitstraling, gezelligheid en flexibiliteit. Kenmerken die wij bij Eijgen Finance ook hoog in het vaandel hebben staan.

Om de droom van hun eigen optiek te verwezenlijken zijn ze voor financieringsadvies in contact gekomen met Daniël van Eijgen Finance Drachten. “We hebben de samenwerking als zeer prettig en duidelijk ervaren. Er werd altijd lekker snel geschakeld, dit was voor ons erg fijn. We kunnen Eijgen Finance dan ook aan iedereen aanbevelen die een financiering nodig heeft voor het opstarten of uitbreiden van een bedrijf. En voor wie de lettertjes te klein worden bij het afsluiten van een financiering hebben we mooie lees- en computerbrillen”, sluiten de mannen met een knipoog af.

Wij wensen Anton en Gerjan veel succes met hun prachtige nieuwe zaak!

Benieuwd naar de financieringsmogelijkheden van jouw bedrijf? Doe vrijblijvend de financieringscheck op onze website of neem contact op met een van onze financieringsexperts.