Kennismaken
Menu
Sluiten

Eijgen Finance heeft met een scherpe rente en gunstige voorwaarden een passende financiering geregeld

Klaas van der MeulenVan der Meulen Caravans

Van der Meulen Caravans - Eijgen Finance

“Eijgen Finance kijkt verder dan alleen de cijfertjes en heeft echt oog voor de ondernemer. Het is prettig om een tussenpersoon te hebben die weet waar hij het over heeft.”

Of het nou aan de Franse kust is of lekker in eigen land; om optimaal te genieten van een vakantie met de caravan is het onderhoud van groot belang. Van der Meulen Caravans uit Drachten verzorgt al tien jaar alles qua caravanonderhoud. Ook doen ze de in- en verkoop van caravans en bieden ze stallingsplaatsen.

Maar dat niet alleen: “Ook voor het onderhoud aan vouwwagens, campers en zelfs paardentrailers of aanhangers kun je bij ons terecht. Verder voeren wij schadeherstelwerkzaamheden uit en bouwen we accessoires in of op”, aldus eigenaar Klaas van der Meulen.

Ongeveer anderhalf jaar geleden ging Van der Meulen zelf op reis, al namen zij meteen al hun caravans mee. “Toen zijn we verhuisd van naar de nieuwe locatie aan de Meerpaal in Drachten. Voor de financiering van de aankoop van dit pand zijn we bij Marcel Annema van Eijgen Finance Drachten terechtgekomen”, vertelt Klaas.

“Circa een jaar laten kwam onze nieuwe buurman bij ons en bood zijn bedrijfspand te koop aan. Ook voor de financiering van dit pand zijn we met Eijgen Finance Drachten in zee gegaan waardoor we nu meer ruimte voor de stalling van caravans en campers hebben én de caravans die wij verkopen beter kunnen presenteren.”

Al met al is Van der Meulen op de goede weg en wij zijn blij daar als Eijgen Finance aan bij te dragen. “Wij hebben de samenwerking als erg plezierig ervaren. Zij hebben met een scherpe rente en gunstige voorwaarden voor ons een passende financiering geregeld”, aldus Klaas.

Op zoek naar een specialist met jarenlange ervaring in de caravan- en camperbranche in onderhoud en schadeherstel? Neem dan zeker een kijkje op de website van Van der Meulen Caravans.

Benieuwd naar de financieringsmogelijkheden van jouw bedrijf? Doe vrijblijvend de financieringscheck op onze website of neem contact op met een van onze financieringsexperts.