Kennismaken
Menu
Sluiten

Eijgen finance helpt Tickles bij de financiering!

Jens KooijengaTickles

Door de snelle groei van Tickles was het wenselijk voor oprichter Jens Kooijenga om een financiering te regelen middels een flexibele rekening courant.

Tickles is een full service e-commerce bureau. Tickles koppelt de laatste technieken binnen het vakgebied aan gelikte designs waarbij de optimale customer experience centraal staat. Tickles bestaat uit een jong team met ervaren specialisten. Jens Kooijenga is in 2012 gestart met het bedrijf en heeft dit in de afgelopen vijf jaar weten uit te bouwen tot een zeer succesvolle organisatie met enthousiaste mensen in zijn team!

Door de snelle groei was het wenselijk voor Jens om een flexibele rekening courant te hebben. Er zijn weinig mogelijkheden in het reguliere bancaire systeem, waardoor Jens op zoek ging naar een alternatief. Met behulp van Eijgen Finance is het wel gelukt om deze rekening courant te regelen.

Ruud van Eijl: “Door onze werkwijze vinden we voor ieder bedrijf een passende financiering. In dit geval wist ik dat een financiering via Boozt24 tot de mogelijkheden zou behoren. Boozt24 is een organisatie die bestaat uit ondernemers. Zij zijn in staat met de ondernemer mee te denken en te ondersteunen bij verdere groei”. Zeker in het geval van Tickles was dit een goede match, aldus Ruud. “Met het systeem van Boozt24 wordt een flexibele schil gecreëerd, waardoor het makkelijker meebeweegt en mee kan groeien met de organisatie!”

Jens Kooijenga is zeer tevreden over de samenwerking met Eijgen Finance. “Eijgen was in staat om de financiering snel en adequaat te regelen, waardoor de financiering op korte termijn kon worden gerealiseerd. Zeker in ons vakgebied is snelheid een belangrijk gegeven. We zijn blij met de voortvarende werkwijze van Eijgen Finance en van Boozt24. Door de juiste financiering en goede begeleiding ben ik in staat gesteld om Tickles tot een hoger niveau te tillen”.

Wil je doorgroeien met je bedrijf? Neem dan contact op met één van onze lokale financiers! Zij kunnen je snel en adequaat adviseren over een passende financiering.