Kennismaken
Menu
Sluiten

Eijgen Finance helpt ‘Lokaal op Hatsum’ met financiering

Corné van de ErveLokaal op Hatsum

Voormalig visrestaurant ‘Op Hatsum’ gaat door als ‘Lokaal op Hatsum’. Het concept van een visrestaurant wordt losgelaten. Nieuwe eigenaar Corné van de Erve gaat gebruik maken van streekproducten van verschillende boeren en leveranciers in de buurt.

De, in Breda geboren, Brabander is sinds 2006 uitbater van Eetcafé Spinoza in Leeuwarden en tevens voorzitter van Koninklijke Horeca Nederland. Na verschillende horeca-functies heeft hij Eetcafé Spinoza in overgenomen en tot een succes gemaakt. In 2017 is dit horecabedrijf uitgeroepen tot beste eetcafé van Nederland.

Om zijn creativiteit en ambities verder te verwezenlijken ziet Corne ‘Lokaal op Hatsum’ hier een uitgelezen mogelijkheid voor. Voor de aankoop van de horecazaak was een bedrijfsfinanciering nodig. “In eerste instantie was horecafinanciering een lastig verhaal”, aldus Corné. “Eijgen Finance bood echter de gevraagde hulp en kwam met de passende oplossing.

Wij als Eijgen Finance zijn erg trots dat wij Corné hebben kunnen helpen met het verwezenlijken van een nieuwe horecazaak in Dronrijp! Wij wensen hem veel succes.

Ook weten wat de mogelijkheden zijn? Klik hier.