Kennismaken
Menu
Sluiten

De samenwerking was top!

Klaas Jitse Tijtsma Glasbedrijf Zuidwesthoek

Eijgen Finance - Klaas Jitse Tijtsma - Glaszetbedrijf

“De samenwerking was top! Johan Westra van Eijgen Finance heeft ervoor gezorgd dat ik de financiering rond kon krijgen.”

Klaas Jitse Tijtsma was op zoek naar een financiering voor een investering in zijn bedrijfspand. Vanuit het Friese Workum houdt hij met Glasbedrijf Zuidwesthoek zich bezig met het leveren en plaatsen van glas. “Op een persoonlijke en vertrouwde manier, zodat de mensen weten met wie ze zaken doen. Er is één aanspreek punt, dat ben ik, van begin tot eind ben ik bezig met het ontzorgen van de klant. Ik ben altijd open en eerlijk. Hierdoor probeer ik de gunfactor te creëren”, aldus de troste eigenaar. “Wij zijn geen cowboys, maar vaklieden. Op basis van kwaliteit, kwantiteit, eerlijkheid, betrouwbaarheid en de juiste adviezen.”

Doordat Klaas Jitse graag wilde investeren in zijn bedrijfspand zocht hij hulp. “Via mijn broer kwam ik in contact met Johan van Eijgen Finance Leeuwarden.” En dat bleek een goede match te zijn! “De samenwerking was top! Ik kan Eijgen Finance dan ook aanraden aan ondernemers die steun nodig hebben op het gebied van financieringen.”

Benieuwd naar de financieringsmogelijkheden van jouw bedrijf? Doe vrijblijvend de financieringscheck op onze website of neem contact op met een financieringsexpert bij jou in de regio.