Kennismaken
Menu
Sluiten

Crowdfunding voor Adora Zorg

Berdine BumaAdora Zorg

Berdine Buma heeft samen met haar vennoot al jaren een succesvolle onderneming in de zorg. Nu had ze de droom om een nieuwe onderneming te starten waar ze haar eigen visie kon implementeren.

Het betrof de aanschaf van onroerend goed en een aanzienlijk werkkapitaal voor de verbouw en opstart van een moderne zorgboerderij. De huisbankier had vertrouwen, maar wenste een aanzienlijk gedeelte externe financiering. Dit moest zonder extra zekerheden gefinancierd worden. Samen met haar accountant nam ze contact op met Eijgen Finance Heerenveen om te bekijken hoe de financiering opgetuigd kon worden.

Het financieren in de zorgbranche is vaak lastig omdat veel banken huiverig naar politieke ontwikkelingen binnen de branche kijken. Het goed voorbereiden en doorrekenen van de mogelijke scenario’s is hierbij van wezenlijk belang.

Via de contacten van Eijgen Finance Heerenveen is een succesvol crowdfunding traject opgestart. Veel beleggers toonden vertrouwen en het project liep conform verwachting snel vol. Een mooi voorbeeld van een gestapelde financiering.

De voorbereiding van het financieringstraject vergde veel tijd en is goed verlopen. Hierdoor werd de slagingskans vergroot. De samenwerking tussen de accountant en Eijgen Finance heeft zeker bijgedragen aan het succes in deze casus. De onderneming is inmiddels gestart en zoals het nu lijkt is de bezetting geheel gerealiseerd. Voor beleggers en onderneemster een goed begin met een mooi rendement. De plannen voor de tweede fase zijn al voorzichtig uit de ijskast gehaald.

Vanuit Eijgen Finance vinden we het mooi om ons steentje bij te dragen aan het helpen realiseren van plannen van ondernemers. Wil jij weten hoe wij zoiets aanpakken? En eens bespreken hoe we jouw bedrijf verder kunnen helpen? Neem dan vrijblijvend contact op met een financieringsexpert bij jou in de regio.