Kennismaken
Menu
Sluiten

Aankoop appartement voor verhuur

Familie uit Groningen

Op zoek naar een appartement voor de verhuur, als investering voor de toekomst, viel het oog van onze klant op een appartement aan de Turfsingel in Groningen.

De combinatie van een prachtige locatie met een appartement dat precies voldeed aan alle wensen, maakte dat de familie het object maar niet uit het hoofd kon zetten, ondanks de te hoge vraagprijs.

Eijgen Finance Groningen Stad werd gevraagd om mee te kijken met het aankoop proces en een passende financiering te verzorgen bij de aankoop. Samen kwamen we tot de conclusie dat er geen mogelijkheden waren als de vraagprijs zo hoog bleef en zijn we verder gaan kijken naar een passend alternatief als beleggingsobject.

Toch kon de familie het appartement maar niet loslaten. Begin december hebben ze de makelaar daarom nogmaals benaderd en het appartement bleek nog beschikbaar! Na overleg zijn de onderhandelingen gestart en kon er alsnog een mooie deal gesloten worden.

Eén van de gestelde voorwaarden vanuit de verkoper was een snelle passering, namelijk eind van de maand december.  Daardoor hadden we 3 weken de tijd om de gehele financiering te regelen. Door intensief schakelen met taxateur Niels Elgersma van Tijssen en Vos Taxaties, krediet acceptant Djustin Pormes van Nestr en Jacquelien Bults van KuipersBazuin notariaat is de financiering naar wens en op tijd geregeld waardoor er 30 december gepasseerd kon worden. Een mooi resultaat van een efficiënte samenwerking!

We danken onze relatie voor het vertrouwen in Eijgen Finance Groningen Stad en wensen deze veel succes met deze mooie investering!

Wil je meer weten voor een financiering voor verhuurd vastgoed? Neem vrijblijvend contact op met één van onze Eijgen adviseurs.