Kennismaken
Menu
Sluiten

Verandert het kredietbeleid door het coronavirus?

Geplaatst op 19-03-2020

Onze adviseurs staan in continu contact met geldverstrekkers en houden alle ontwikkelingen en financiële regelingen met betrekking tot het coronavirus nauwlettend in de gaten. De geluiden die wij van alle partijen horen zijn divers en veranderen soms met de dag.
 
Behalve dat veel geldverstrekkers nu ook thuiswerken en ze daarom veel via de digitale snelweg regelen, verandert er voor nu weinig in de werkzaamheden. Er wordt nog steeds gefinancierd. Wel is er bij sommige geldverstrekkers extra aandacht in verband met het coronavirus. Meestal in de vorm van extra vragen en een uitgebreidere situatieschets.
 
Tijdig reageren op het virus is zeer raadzaam. Bereid daarom voor wat je kunt. De regelingen vanuit de overheid zijn online goed te vinden. Klik op de onderstaande afbeelding voor een overzicht. Wij kunnen je onder andere ondersteunen op het gebied van de BMKB-regeling, maar ook bij uitstel op aflossing of het aanvragen van extra werkkapitaal.
 
Heeft het coronavirus grote financiële gevolgen voor jouw bedrijf? Neem voor een actueel advies vrijblijvend contact op met een Eijgen Finance adviseur uit jouw regio.

Meer artikelen