Kennismaken
Menu
Sluiten
9,5 110 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
op Klantenvertellen

Eijgen Finance is een onafhankelijk intermediair in MKB- en vastgoedfinancieringen. Met een groot landelijk netwerk aan geldverstrekkers bieden we financieringsoplossingen voor ondernemers en vastgoedbeleggers in iedere situatie.

Over Eijgen Finance

Eijgen Finance is een jonge en snelgroeiende franchiseorganisatie opgericht door voormalig bankiers. We adviseren, begeleiden en bemiddelen op het gebied van MKB financieringen en vastgoedhypotheken. Eijgen Finance startte met de voeten in de klei in het Friese Joure en daaraan ontlenen we ook ons DNA van echte doeners. Door het achterlaten van een goede indruk bij financiers en ondernemers realiseren we onze groei.

Onze werkwijze

Kennismaking

Altijd kosteloos en volledig vrijblijvend
Elke aanvraag start met een persoonlijke kennismaking met jouw lokale adviseur. We bespreken bij deze intake je bedrijfssituatie, het doel van de financiering en je wensen. Zo krijg jij direct inzicht in de mogelijkheden en weet je precies waar je aan toe bent.

Ontwerp en advies

Kies uit de best mogelijke financiering
We beginnen met vaststellen welke financieringsmogelijkheden passen bij jouw investering. We analyseren jouw bedrijf en je financiële situatie. Op basis daarvan adviseren we je over de mogelijke (combinatie van) financieringsvormen en van mogelijke aanbieders. Zo heb je direct duidelijkheid over wat wij voor jou kunnen betekenen en kom je niet voor verrassingen te staan.

Aanvraag

Een goede onderbouwing vergroot je kans
We stellen op basis van ons ontwerp en advies jouw financieringsmemorandum op. Hiermee maken we het geldverstrekkers mogelijk sneller een afweging te maken over de financiering. Wij gaan vervolgens onderhandelen met verschillende geldverstrekkers en zorgen ervoor dat jouw financiering altijd op tijd en met de beste voorwaarden wordt geregeld. Tijdens de aanvraag blijven wij jouw eerste aanspreekpunt.

Beheer

Wij blijven altijd beschikbaar voor advies of een second opinion
Gedurende de looptijd van de financiering zijn wij altijd beschikbaar voor jou. Je kunt ons inschakelen voor advies of een second opinion. Zelf nemen we proactief contact met je op als jouw rentecontract of financieringsovereenkomst verloopt. Zo kunnen we tijdig samen de (her)financieringsmogelijkheden bespreken.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Bij Eijgen Finance helpen we elke dag ondernemers bij het verwezenlijken van hun ambities. Want ondernemend Nederland barst van de mooie én haalbare ideeën. Waar kunnen we jou mee helpen? Plan nu een kennismaking

Heb je nog vragen?

Bel ons
088 5150222
Stuur een WhatsApp
088 5150222

Waarmee kunnen we je helpen?