Kennismaken
Menu
Sluiten

Aksi Automatisering B.V. – Een maatwerk oplossing geregeld bij de financiering van de overname

Bert SchriemerAksi Automatisering B.V.

Begin 2019 besloten Bert Schriemer en Eeuwe Rodenboog van VFGC B.V. om hun bedrijf in Drachten over te dragen aan het beursgenoteerde Actemium. In 2020 zijn ondernemers vervolgens op zoek gegaan naar een bedrijf wat beter aansluit bij hun strategische doelstellingen en om verder te gaan in de Cyber Security.

Dit heeft ertoe geleid dat eind oktober 2021 Aksi Automatisering B.V. in Haren is overgenomen.

Aksi Automatisering B.V. is gevestigd in Haren (Groningen) en richt zich met haar team van 15 specialisten voornamelijk op MKB-bedrijven, scholen, zorg en (semi)overheidsinstellingen in Noord-Nederland. Naast het beheer van netwerken (Cloud services) verzorgt het bedrijf ook innovatieve en zorgeloze werkplekken met WebPlek365.

De ondernemers over het overname- en financieringstraject:

“Marcel Annema van Eijgen Finance Drachten heeft ons vakkundig geadviseerd gedurende het overnametraject. Hij heeft een zakelijke, nuchtere aanpak en heeft ons ondersteund en geadviseerd van begin tot het einde van dit aankooptraject. Hierbij heeft hij tevens een maatwerk oplossing geregeld bij de financiering van de overname. Hij is duidelijk, ervaren en kundig in het maken van waardebepalingen, financiële analyses en de gesprekken met financieringspartijen. Marcel handelt efficiënt en proactief en wees ons op praktische details wanneer deze naar de achtergrond dreigden te geraken”, aldus Bert Schriemer en Eeuwe Rodenboog over het overname- en financieringstraject door Marcel Annema van Eijgen Finance Drachten.