Kennismaken
Menu
Sluiten
9,5 111 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 weken geleden
op Klantenvertellen

Onze rol als intermediair blijft door heel Nederland groeien. Dit is mooi, want als organisatie groeien we natuurlijk graag mee. Daarom zoeken wij (potentiële) zelfstandige ondernemers die met ons willen samenwerken. Financieringsspecialisten die makkelijk weten te schakelen tussen ondernemers op zoek naar financieringen en financiële instellingen, informal investors en crowdfunding- en leasemaatschappijen. Zo bedien je mkb-ondernemers binnen jouw rayon en zorg je ervoor dat zij met succes een financiering krijgen.

Kortom: ben jij een financieringsexpert en voel je dat het tijd is om op eigen benen te staan?

Dit is Eijgen Finance

Voordat je denkt: hier wil ik aan de slag, is een kleine introductie wel op zijn plaats. Eijgen Finance is een jonge en snelgroeiende franchiseorganisatie opgericht door voormalig bankiers. Met onze brede kennis adviseren, begeleiden en bemiddelen we op het gebied van zakelijke financieringen.

Ooit startten we vanuit het Friese Joure. ‘Met onze voeten in de klei’ zeggen we weleens. Hieraan ontlenen we ook het DNA van echte doeners. Want bij Eijgen Finance leveren we resultaat. Zo hebben we een slagingspercentage van 92,3% over al onze financieringen. Daarnaast zorgen we door het achterlaten van een goede indruk bij financiers en ondernemers voor blije klanten.

Vanuit ons netwerk hebben we toegang tot ruim negentig financieringsbronnen en private investeerders. Dit netwerk staat niet stil, maar blijft constant groeien. Net als de vraag naar onze diensten. Daarom zijn wij in heel Nederland op zoek naar nieuwe Eijgen-franchiseondernemers.

Hoe ziet je dag eruit als Eijgen-ondernemer?

Als Eijgen-ondernemer zet je elke dag alles op alles om ieder financieringsvraagstuk tot een succes te brengen. Dit doe je als betrouwbaar en deskundig financieeladviseur voor ondernemers. Hoewel het doel hetzelfde is, ziet geen dag als Eijgen-ondernemer er hetzelfde uit. Je bent constant in beweging: in gesprek met klanten, accountants en financiële instellingen. Voor je klanten zorg je voor begeleiding bij het opstellen van financieringsaanvragen. Daar hoort ook onderzoek en advies rondom verschillende (alternatieve) financieringsvormen bij. Daarnaast laat je jouw uitgebreide netwerk kennismaken met Eijgen Finance.

Zelfstandig adviseur worden betekent:

 • Exclusief gebruik maken van het merk Eijgen finance in je werkgebied
 • Gebruik maken van de aantoonbaar succesvolle “Eijgen werkwijze”
 • Een exclusief netwerk van meer dan 90 financieringsbronnen en sparringspartners
 • Ondersteuning op het gebied van management, automatisering, scholing en communicatie
 • Professionele marketing zoals brochures, poster, advertenties en online zichtbaarheid

De Eijgen-financieringsspecialist

De ideale Eijgen-franchiseondernemer heeft passie voor de klant en levert altijd optimale dienstverlening. Je hebt al minimaal drie jaar ervaring als financieringsspecialist, accountmanager of directeur binnen de zakelijke bancaire markt. Je hebt door deze ervaring een groot netwerk binnen jouw rayon en je bent ambitieus over verdere uitbreiding hiervan. Kortom: ondernemerschap zit in je bloed. Je werkt zelfstandig maar zoekt ook absoluut de samenwerking op met je collega-franchiseondernemers. Verder beschik je over:

 • Minimaal hbo werk- en denkniveau
 • Minimaal 3 – 5 jaar ervaring in het zakelijke accountmanagement van een Nederlandse grootbank
 • Een aantoonbaar (groot) netwerk
 • Commerciële vaardigheden en goede contactuele eigenschappen
 • Een gezonde risicohouding
 • Ondernemersvermogen

Samen op weg naar succes

Als Eijgen-fanchisenemer ben je zelfstanding ondernemer, maar mét samenwerkingspartners door heel Nederland. Je behaalt hierdoor substantieel meer omzet, deelt je kosten en versterkt je door het delen van kennis. Je maakt gebruik van een innovatieve ICT-omgeving, CRM-modules en het Eijgen-intranet. Iedere franchisenemer beschikt over een formulemanager die jou als sparringpartner en coach naar optimale resultaten begeleidt.

Onze backoffice staat altijd voor je klaar bij het opstarten van je Eijgen-kantoor en het uitvoeren van marketingactiviteiten. Eijgen zorgt voor gerichte opleidingen en trainingen voor de franchisenemers. Samen met jou willen we graag de weg naar succes inslaan.

Hebben we de ondernemer in je naar boven gehaald?

Top, dan leren we je graag kennen. Neem contact met ons op, dan plannen we snel een bak koffie in!

Eijgen Finance hoofdkantoor:
Harlingersingel 23
8913 CJ Leeuwarden
contactpersoon: Johan Westra

info@eijgenfinance.nl
088-5150222

Waarmee kunnen we je helpen?