Kennismaken
Menu
Sluiten

Lonneke de Wit

Jouw Eijgen adviseur

"Mijn doel is altijd om meerwaarde te creëren voor mijn klant. Door de beste financiële oplossing uit de markt te halen en scherp te blijven op wat de klant nu echt wil. Zo ontstaan er klantrelaties voor de lange termijn en dat geeft me zoveel voldoening! Ik ben zelf ook ondernemer en spreek daardoor dezelfde taal als mijn klanten. Met de aansluiting bij Eijgen Finance kan ik nog breder kijken en die meerwaarde blijven garanderen."
9,5 111 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 weken geleden
op Klantenvertellen

Specialismes

Bedrijfsfinancieringen

Over mij

Net als veel van onze adviseurs begon ook Lonneke haar carrière bij een bekende grootbank. Jarenlang was ze daar een graag geziene accountmanager voor grootzakelijke klanten. Deze ervaring zet ze nu al een aantal jaar is als zelfstandig adviseur voor ondernemers.

“Mijn doel is altijd om meerwaarde te creëren voor mijn klant. Door de beste financiële oplossing uit de markt te halen en scherp te blijven op wat de klant nu echt wil. Zo ontstaan er klantrelaties voor de lange termijn en dat geeft me zoveel voldoening! Ik ben zelf ook ondernemer en spreek daardoor dezelfde taal als mijn klanten. Met de aansluiting bij Eijgen Finance kan ik nog breder kijken en die meerwaarde blijven garanderen.”

Meerwaarde creëren, ondernemers verder helpen en oplossingen bedenken voor financiële vraagstukken is wat Lonneke graag doet. In principe werkt ze vanuit de Eijgen Finance locatie in Vught bij Den Bosch maar ook wel bij haar collega’s in Hilversum.

Onderneem jij in Den Bosch en omgeving? Maak dan eens kennis met Lonneke. De koffie staat klaar!

Snel contact over je mogelijkheden?

"*" geeft vereiste velden aan

Akkoord*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik help je
graag bij:

  • Groeifinanciering
  • Herfinanciering
  • Startersfinanciering
  • Voorraadfinanciering
  • Bedrijfspandfinanciering
Groeifinanciering
Je ziet kansen en groeimogelijkheden voor jouw onderneming. Om die groei te kunnen realiseren heb je een financiering nodig. Wij brengen de mogelijkheden die er zijn overzichtelijk in kaart zodat je de beste optie kiest voor jou.
Lees meer
Herfinanciering
Je hebt als ondernemer één of meer zakelijke leningen en vraagt je af of deze nog bij jouw situatie passen. Herfinancieren kan betere voorwaarden opleveren, meer financiële ruimte geven of overzicht en rust creëren. Wij hebben toegang tot meer dan 100 financieringsbronnen en maken de complexe vergelijking, passend bij jou en je onderneming.
Lees meer
Startersfinanciering
Je hebt een goed idee en start met veel ambitie je eigen bedrijf. Veel ondernemers hebben een financiering nodig om hun ambities te realiseren. Dat kan via de bank maar er zijn ook andere mogelijkheden. Samen kijken we wat het beste bij jou past.
Lees meer
Voorraadfinanciering
Je hebt een grotere voorraad nodig of wilt je assortiment verder uitbreiden. Met een voorraadfinanciering krijg je de financiële ruimte die je nodig hebt om je voorraad te vergroten of op peil te houden.
Lees meer
Hulp bij het kopen van jouw kantoorpand?
Heb je een eigen bedrijf en wil je een bedrijfspand kopen? Dat lukt niet altijd via je huisbank. Eijgen Finance biedt een breed scala aan alternatieve mogelijkheden om de aankoop van je bedrijfspand te financieren.
Lees meer

Interesse gewekt? Laten we koffie drinken

We nemen binnen één werkdag contact met je op.
Akkoord(Vereist)
Lonneke de Wit
Jouw Eijgen adviseur

Waarmee kunnen we je helpen?