Inloggen op Mijn Eijgen

Log u hieronder in om gebruik te maken van enkele van onze online tools.

Uw eijgen financiële dienstverlening

word Eijgen ondernemer!

Eijgen finance zoekt franchisenemers voor verdere groei!

Als Eijgen adviseur combineer je de voordelen van zelfstandig ondernemerschap met de meerwaarde van samenwerken binnen een bewezen formule. Terwijl jij je concentreert op het binnenhalen en uitwerken van financieringsaanvragen, ondersteunen wij met het opzetten van je sales, zorgen we dat de ondersteunde ICT op orde is en dat je kunt werken met relevante geldverstrekkers. Dit doen we binnen een positieve, collegiale sfeer, waarin het altijd mogelijk is om even te sparren. Zo zorgen we er samen voor dat we onze klanten kunnen helpen met het realiseren van hun plannen.

Franchiseovereenkomst getoetst door de NFV

 

We zoeken financieringsspecialisten die gemakkelijk weten te schakelen tussen ondernemers op zoek naar financiering en – onder meer – financiële instellingen, informal investors, crowdfunding en leasemaatschappijen. Op die manier bedien je MKB-ondernemers binnen jouw rayon en zorg je ervoor dat zij met succes een financiering verkrijgen.

Even voorstellen

Eijgen finance is een jonge en snel groeiende franchiseorganisatie opgericht door voormalig bankiers. We adviseren, begeleiden en bemiddelen op het gebied van zakelijke financieringen.

Eijgen finance startte met de voeten in de klei in het Friese Joure en daaraan ontlenen we ook ons DNA van echte doeners. Door het achterlaten van een goede indruk bij financiers en ondernemers realiseren we onze groei. Wat cijfers: we helpen maar liefst 95% van onze klanten aan een passende financiering en we hebben toegang tot meer dan 85 kredietverstrekkers. De vraag naar onze diensten blijft groeien en daarom zoeken wij in heel Nederland nieuwe Eijgen franchiseondernemers.

Hoe ziet je dag eruit?

Je bent steeds in gesprek met klanten, accountants en financiële instellingen. Je begeleidt jouw klanten bij het opstellen van financieringsaanvragen. Daar hoort ook onderzoek en advies rondom verschillende (alternatieve) financieringsvormen bij. Daarnaast laat jij jouw uitgebreide netwerk kennismaken met Eijgen finance. Je zet alles op alles om ieder financieringsvraagstuk tot een succes te brengen en bovenal ben je een betrouwbaar en deskundig financieel adviseur voor ondernemers.

Zelfstandig Adviseur worden betekent:

 • Exclusief gebruik maken van het merk Eijgen finance in je werkgebied
 • Gebruik maken van een aantoonbaar succesvolle “Eijgen” werkwijze
 • Gebruik maken van een exclusief netwerk van meer dan 85 financieringsbronnen en sparringspartners
 • Ondersteuning op het gebied van management, automatisering, scholing en communicatie
 • Professionele marketing, zoals brochures, posters en advertenties staan ter beschikking
 • Gebruik maken van kantoor Eijgen financiële dienstverlening tegen interne tarieven

De Eijgen financieringsspecialist

De ideale Eijgen franchiseondernemer heeft passie voor de klant en levert altijd een optimale dienstverlening. Je hebt al minimaal 3  jaren ervaring als financieringsspecialist, accountmanager of directeur binnen de zakelijke bancaire markt. Je hebt door deze ervaring een groot netwerk binnen jouw rayon en je bent ambitieus genoeg om dit verder uit te breiden. Ondernemerschap zit dus in je bloed, je werkt zelfstandig maar zoekt ook absoluut de samenwerking op met je collega franchiseondernemers. Verder beschik je over:

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 3 – 5 jaar ervaring in het zakelijke accountmanagement van een Nederlandse grootbank
 • Een aantoonbaar (groot) netwerk
 • Commerciële vaardigheden en goede contactuele eigenschappen
 • Een gezonde risicohouding
 • Ondernemersvermogen

De Eijgen organisatie

Door de samenwerking met andere franchiseondernemers behaal je substantieel meer omzet, deel je kosten en versterk je elkaar door het delen van kennis. Je maakt gebruik van een innovatieve ICT-omgeving, CRM-modules en het Eijgen intranet. Iedere franchisenemer beschikt over een formulemanager die jou als sparringpartner en coach naar optimale resultaten begeleidt.

Onze backoffice staat altijd voor je klaar bij het opstarten van je Eijgen kantoor en het uitvoeren van  marketingactiviteiten. Eijgen zorgt voor gerichte opleidingen en trainingen voor de franchisenemers. Samen met jou willen we graag de weg naar succes inslaan.

Hebben we de ondernemer in je naar boven gehaald?


Eijgen finance hoofdkantoor:

Harlingersingel 23
8913 CJ Leeuwarden
contactpersoon: Johan Westra

Info@eijgenfinance.nl
088-5150222

 

 

Benieuwd wat de mogelijkheden voor jou zijn? Kijk hier wat we voor je kunnen betekenen!

Financiering nodig?

Benieuwd wat de mogelijkheden voor jou zijn? Kijk hier wat we voor je kunnen betekenen!

Doe hier de financieringscheck
Uw browser komt uit een stenen tijdperk!

Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

×