Kennismaken
Menu
Sluiten

Eijgen Finance Utrecht

Eijgen Finance Utrecht helpt ondernemers verder naar hun eijgen succes. Dat doen we met sterk financieel en strategisch advies, het realiseren van bedrijfsfinancieringen en vastgoedfinancieringen.
9,5 108 beoordelingen Laatste beoordeling: 8 maanden geleden
op Klantenvertellen

Snel contact over je mogelijkheden?

"*" geeft vereiste velden aan

Akkoord*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specialismes

Bedrijfsfinancieringen
Strategisch adviseur / Trusted advisor
Commercieel vastgoed
Bedrijfsovernames

Over deze vestiging

Aan de bezoek locatie op afspraak aan de Winthontlaan in de Domstad vind je Eijgen Finance Utrecht. En hoewel René van Schajik in 2014 startte als ondernemer bij Eijgen Finance, is hij als strategisch financieel adviseur al flink wat langer onderweg. Met zijn ruim dertig jaar ervaring in de branche, een verleden bij vrijwel alle grootbanken en zijn expertise op het gebied van mkb en vastgoed is hij onomstreden de man die je moeten hebben in Utrecht.

“Als ik de ondernemer aan de andere kant van de tafel echt verder kan helpen met mijn ervaring en kennis dan geeft mij dat na al die jaren in het werkveld nog steeds heel veel werkplezier. Ik zet mij daarom ook via een schakelteam van de provincie Flevoland en als Top Supplier van Hiswa Recron in voor ondernemers. En vanuit daar heb ik dan weer veel ervaring opgedaan met subsidies, regelingen en vouchers. Ook daar help ik graag ondernemers hun weg te vinden.”

Bij Eijgen Finance Utrecht vind je een laagdrempelige en informele samenwerking met bovenal heel veel (en diverse) ervaring met geldverstrekkende marktpartijen. ‘Transparantie’ en ‘integriteit’ zijn daarnaast de twee woorden die samenwerken met René perfect omschrijven.

Wat we voor jou kunnen doen? Ontzorgen, oplossen en echt de tanden in financieringsvraagstukken zetten. Vanuit Utrecht, maar met de steun van het gehele Eijgen Finance-netwerk. Zo kan jij blijven doen wat je het liefst doet: ondernemen. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jou? Neem contact op met Eijgen Finance Utrecht!

Wat kun je verwachten?

  • Bedrijfspandfinanciering
  • Groeifinanciering
  • Herfinanciering
  • Startersfinanciering
  • Voorraadfinanciering
Hulp bij het kopen van jouw kantoorpand?
Heb je een eigen bedrijf en wil je een bedrijfspand kopen? Dat lukt niet altijd via je huisbank. Eijgen Finance biedt een breed scala aan alternatieve mogelijkheden om de aankoop van je bedrijfspand te financieren.
Lees meer
Groeifinanciering
Je ziet kansen en groeimogelijkheden voor jouw onderneming. Om die groei te kunnen realiseren heb je een financiering nodig. Wij brengen de mogelijkheden die er zijn overzichtelijk in kaart zodat je de beste optie kiest voor jou.
Lees meer
Herfinanciering
Je hebt als ondernemer één of meer zakelijke leningen en vraagt je af of deze nog bij jouw situatie passen. Herfinancieren kan betere voorwaarden opleveren, meer financiële ruimte geven of overzicht en rust creëren. Wij hebben toegang tot meer dan 100 financieringsbronnen en maken de complexe vergelijking, passend bij jou en je onderneming.
Lees meer
Startersfinanciering
Je hebt een goed idee en start met veel ambitie je eigen bedrijf. Veel ondernemers hebben een financiering nodig om hun ambities te realiseren. Dat kan via de bank maar er zijn ook andere mogelijkheden. Samen kijken we wat het beste bij jou past.
Lees meer
Voorraadfinanciering
Je hebt een grotere voorraad nodig of wilt je assortiment verder uitbreiden. Met een voorraadfinanciering krijg je de financiële ruimte die je nodig hebt om je voorraad te vergroten of op peil te houden.
Lees meer

Onze adviseurs

Interesse gewekt? Laten we koffie drinken

We nemen binnen één werkdag contact met je op.
Akkoord(Vereist)

Waarmee kunnen we je helpen?