Eijgen Finance Utrecht

Eijgen Finance Utrecht adviseert, bemiddelt en begeleidt bedrijven bij financieringen.

Onze specialismen
  • Bedrijfsovernames
  • Commercieel vastgoed
  • Financieringsbegeleiding
  • Ondernemer in privé
  • Zwaar weer begeleiding
Contactgegevens
Neem contact op

Aan de Winthontlaan in de Domstad vind je Eijgen Finance Utrecht. En hoewel Eijgen Finance in 2014 het levenslicht zag, is Eijgen-ondernemer René van Schajik al flink wat langer onderweg. Met zijn ruim dertig jaar ervaring in de branche, een verleden bij vrijwel alle grootbanken en zijn expertise op het gebied van mkb en vastgoed is hij onomstreden de man die je moeten hebben in Utrecht.

“Het leukste aan mijn werk vind ik het kunnen zijn van een kritisch klankbord. Een soort katalysator die een proces op gang kan brengen. Om dan natuurlijk de ondernemer te helpen om zijn doelstellingen te bereiken. Dit mondt er vaak uit in dat ik een vertrouwde adviseur ben voor een ondernemer; dat is het mooiste compliment dat je kunt krijgen!”

Bij Eijgen Finance Utrecht vind je een laagdrempelige en informele samenwerking met bovenal heel veel (en diverse) ervaring met geldverstrekkende marktpartijen. ‘Transparantie’ en ‘integriteit’ zijn daarnaast de twee woorden die samenwerken met René perfect omschrijven.

Wat we voor jou kunnen doen? Ontzorgen, oplossen en echt de tanden in financieringsvraagstukken zetten. Vanuit Utrecht, maar met de steun van het gehele Eijgen Finance-netwerk. Zo kan jij blijven doen wat je het liefst doet: ondernemen. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jou? Neem contact op met Eijgen Finance Utrecht!

Onze adviseurs

René van Schaijk

Jouw Eijgen adviseur

Specialismen: Vastgoed, MKB

Over Eijgen Finance

Als Eijgen Finance kunnen we onszelf het beste omschrijven als de intermediair die verder denkt. We werken aan de financiering van jouw succes. Dit doen we met een groep ambitieuze, en vooral zeer specialistische, financiële professionals. Daar voegen we de belofte aan toe dat wij ook jouw bedrijfsfinanciering realiseren.

Eijgen Finance is als onafhankelijk intermediair in bedrijfsfinancieringen en vastgoedhypotheken een van de grootste adviesorganisaties van Nederland op het gebied van zakelijke kredietverlening. Daar zijn we best trots op! We werken samen met hypothekers-, boekhouders- en accountantskantoren en kunnen met ons netwerk van meer dan negentig financieringsbronnen en private investeerders elk bedrijf helpen. Of je nou een frisse starter bent of juist een doorgewinterde ondernemer.

En ook al werken we met meer dan twintig zakelijke kredietadviseurs, we doen het vanuit dezelfde visie: we zijn jouw lokale financieringsadviseur, maar versterkt door de kennis en kunde van een landelijk team!

Wat we voor jou kunnen betekenen?

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Doe de financieringscheck en wij brengen binnen 48 uur vrijblijvend je financieringsmogelijkheden in kaart!

Naar de financieringscheck