Eijgen Finance IJseldelta

Eijgen Finance IJsseldelta adviseert, bemiddelt en begeleidt bedrijven bij financieringen.

Onze specialismen
  • Bedrijfsovernames
  • Commercieel vastgoed
  • Financieringsbegeleiding
  • Ondernemer in privé
  • Zwaar weer begeleiding
Contactgegevens
Neem contact op

Aan de Burgemeester van Engelenweg in IJsselmuiden vind je Eijgen Finance IJsseldelta. Hier staat dagelijks een team van vier specialisten klaar om jou te helpen bij al jouw financieringsuitdagingen als ondernemer. Marcel Blekkenhorst, Marco van Dijk, Jan Opschoor en Miriam Kasper zorgen samen voor de financiële kennis die jij nodig hebt in IJsselmuiden, Kampen en omstreken!

“We hebben ontzettend veel ervaring in wat we doen. Zo hadden we al een financieel advieskantoor, maar toen de vraag naar bemiddeling steeds groter werd hebben we ons aangesloten bij Eijgen Finance. We zitten met veel ondernemers aan tafel en kunnen nu nóg meer service bieden. Met ons grote netwerk en onafhankelijke advies ondernemers echt verder helpen. Daar worden we blij van!”

Bij Eijgen Finance IJsseldelta vind je ervaren adviseurs met een achtergrond in de bancaire sector. Samen zorgen ze voor een totaalpakket aan de hand van hun specialismen: zakelijk financieren, financiële planning en belastingadvies voor zowel de ondernemer als zijn onderneming. Op die manier helpen ze jou met het, zoals zelf zo mooi zeggen: “Slim inzetten van je financiële situatie als ondernemer, want het er is vaak meer mogelijk dan je denkt!”

Wat we voor jou kunnen doen? Ontzorgen, oplossen en echt de tanden in financieringsvraagstukken zetten. Vanuit IJsselmuiden, maar met de steun van het gehele Eijgen Finance-netwerk. Zo kan jij blijven doen wat je het liefst doet: ondernemen. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jou? Neem contact op met Eijgen Finance IJsseldelta!

Onze adviseurs

Marcel Blekkenhorst

Jouw Eijgen adviseur

Specialismen: Vastgoed, MKB

Marco van Dijk

Jouw Eijgen adviseur

Specialismen: Vastgoed, MKB

Miriam Kasper

Commercieel medewerker binnendienst

Specialismen: Vastgoed, MKB

Over Eijgen Finance

Als Eijgen Finance kunnen we onszelf het beste omschrijven als de intermediair die verder denkt. We werken aan de financiering van jouw succes. Dit doen we met een groep ambitieuze, en vooral zeer specialistische, financiële professionals. Daar voegen we de belofte aan toe dat wij ook jouw bedrijfsfinanciering realiseren.

Eijgen Finance is als onafhankelijk intermediair in bedrijfsfinancieringen en vastgoedhypotheken een van de grootste adviesorganisaties van Nederland op het gebied van zakelijke kredietverlening. Daar zijn we best trots op! We werken samen met hypothekers-, boekhouders- en accountantskantoren en kunnen met ons netwerk van meer dan negentig financieringsbronnen en private investeerders elk bedrijf helpen. Of je nou een frisse starter bent of juist een doorgewinterde ondernemer.

En ook al werken we met meer dan twintig zakelijke kredietadviseurs, we doen het vanuit dezelfde visie: we zijn jouw lokale financieringsadviseur, maar versterkt door de kennis en kunde van een landelijk team!

Wat we voor jou kunnen betekenen?

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Doe de financieringscheck en wij brengen binnen 48 uur vrijblijvend je financieringsmogelijkheden in kaart!

Naar de financieringscheck