Kennismaken
Menu
Sluiten

Eijgen Finance IJseldelta

Eijgen Finance IJsseldelta adviseert, bemiddelt en begeleidt bedrijven bij financieringen.
9,5 106 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 weken geleden
op Klantenvertellen

Snel contact over je mogelijkheden?

Akkoord(Vereist)

Specialismes

Bedrijfsovernames
Commercieel vastgoed
Financieringsbegeleiding
Ondernemer in privé
Zwaar weer begeleiding

Over deze vestiging

Aan de Burgemeester van Engelenweg in IJsselmuiden vind je Eijgen Finance IJsseldelta. Hier staat dagelijks een team van vier specialisten klaar om jou te helpen bij al jouw financieringsuitdagingen als ondernemer. Marcel Blekkenhorst, Marco van Dijk, Jan Opschoor en Miriam Kasper zorgen samen voor de financiële kennis die jij nodig hebt in IJsselmuiden, Kampen en omstreken!

“We hebben ontzettend veel ervaring in wat we doen. Zo hadden we al een financieel advieskantoor, maar toen de vraag naar bemiddeling steeds groter werd hebben we ons aangesloten bij Eijgen Finance. We zitten met veel ondernemers aan tafel en kunnen nu nóg meer service bieden. Met ons grote netwerk en onafhankelijke advies ondernemers echt verder helpen. Daar worden we blij van!”

Bij Eijgen Finance IJsseldelta vind je ervaren adviseurs met een achtergrond in de bancaire sector. Samen zorgen ze voor een totaalpakket aan de hand van hun specialismen: zakelijk financieren, financiële planning en belastingadvies voor zowel de ondernemer als zijn onderneming. Op die manier helpen ze jou met het, zoals zelf zo mooi zeggen: “Slim inzetten van je financiële situatie als ondernemer, want het er is vaak meer mogelijk dan je denkt!”

Wat we voor jou kunnen doen? Ontzorgen, oplossen en echt de tanden in financieringsvraagstukken zetten. Vanuit IJsselmuiden, maar met de steun van het gehele Eijgen Finance-netwerk. Zo kan jij blijven doen wat je het liefst doet: ondernemen. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jou? Neem contact op met Eijgen Finance IJsseldelta!

Interesse gewekt? Laten we koffie drinken

We nemen binnen één werkdag contact met je op.
Akkoord(Vereist)

Waarmee kunnen we je helpen?