Eijgen Finance Gouda

Eijgen Finance Gouda adviseert, bemiddelt en begeleidt bedrijven bij financieringen.

Onze specialismen
  • Bedrijfsovernames
  • Commercieel vastgoed
  • Financieringsbegeleiding
  • Ondernemer in privé
  • Zwaar weer begeleiding
Contactgegevens
Neem contact op

Eijgen Finance Gouda vind je aan de Tielweg. Hier staat Eijgen-ondernemer René van Schajik klaar voor jou en je financieringsuitdagingen. Gesteund door het gehele Eijgen-netwerk en zijn meer dan dertig jaar ervaring in de financiële sector!

“Het leukste aan mijn werk vind ik het kunnen zijn van een kritisch klankbord. Een soort katalysator die een proces op gang kan brengen. Om dan natuurlijk de ondernemer te helpen om zijn doelstellingen te bereiken. Dit mondt er vaak uit in dat ik een vertrouwde adviseur ben voor een ondernemer; dat is het mooiste compliment dat je kunt krijgen!”

Bij Eijgen Finance Gouda vind je hulp bij vraagstukken van bedrijfsovernames tot zwaar weer begeleiding. Hierin staan een laagdrempelige en informele samenwerking met bovenal heel veel (en diverse) ervaring met geldverstrekkende marktpartijen centraal. Wel zo handig in een tijd waarin de financieringswereld constant in beweging is.

Wat we voor jou kunnen doen? Ontzorgen, oplossen en echt de tanden in financieringsvraagstukken zetten. Vanuit Gouda, maar met de steun van het gehele Eijgen Finance-netwerk. Zo kan jij blijven doen wat je het liefst doet: ondernemen. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jou? Neem contact op met Eijgen Finance Gouda!

Onze adviseurs

René van Schaijk

Jouw Eijgen adviseur

Specialismen: Vastgoed, MKB

Over Eijgen Finance

Als Eijgen Finance kunnen we onszelf het beste omschrijven als de intermediair die verder denkt. We werken aan de financiering van jouw succes. Dit doen we met een groep ambitieuze, en vooral zeer specialistische, financiële professionals. Daar voegen we de belofte aan toe dat wij ook jouw bedrijfsfinanciering realiseren.

Eijgen Finance is als onafhankelijk intermediair in bedrijfsfinancieringen en vastgoedhypotheken een van de grootste adviesorganisaties van Nederland op het gebied van zakelijke kredietverlening. Daar zijn we best trots op! We werken samen met hypothekers-, boekhouders- en accountantskantoren en kunnen met ons netwerk van meer dan negentig financieringsbronnen en private investeerders elk bedrijf helpen. Of je nou een frisse starter bent of juist een doorgewinterde ondernemer.

En ook al werken we met meer dan twintig zakelijke kredietadviseurs, we doen het vanuit dezelfde visie: we zijn jouw lokale financieringsadviseur, maar versterkt door de kennis en kunde van een landelijk team!

Wat we voor jou kunnen betekenen?

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Doe de financieringscheck en wij brengen binnen 48 uur vrijblijvend je financieringsmogelijkheden in kaart!

Naar de financieringscheck