Kennismaken
Menu
Sluiten

Eijgen Finance Gouda

Eijgen Finance Gouda adviseert, bemiddelt en begeleidt bedrijven bij financieringen.
9,5 108 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 maanden geleden
op Klantenvertellen

Snel contact over je mogelijkheden?

"*" geeft vereiste velden aan

Akkoord*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specialismes

Bedrijfsovernames
Commercieel vastgoed
Financieringsbegeleiding
Ondernemer in privé
Zwaar weer begeleiding

Over deze vestiging

Eijgen Finance Gouda vind je aan de Tielweg. Hier staat Eijgen-ondernemer René van Schajik klaar voor jou en je financieringsuitdagingen. Gesteund door het gehele Eijgen-netwerk en zijn meer dan dertig jaar ervaring in de financiële sector!

“Het leukste aan mijn werk vind ik het kunnen zijn van een kritisch klankbord. Een soort katalysator die een proces op gang kan brengen. Om dan natuurlijk de ondernemer te helpen om zijn doelstellingen te bereiken. Dit mondt er vaak uit in dat ik een vertrouwde adviseur ben voor een ondernemer; dat is het mooiste compliment dat je kunt krijgen!”

Bij Eijgen Finance Gouda vind je hulp bij vraagstukken van bedrijfsovernames tot zwaar weer begeleiding. Hierin staan een laagdrempelige en informele samenwerking met bovenal heel veel (en diverse) ervaring met geldverstrekkende marktpartijen centraal. Wel zo handig in een tijd waarin de financieringswereld constant in beweging is.

Wat we voor jou kunnen doen? Ontzorgen, oplossen en echt de tanden in financieringsvraagstukken zetten. Vanuit Gouda, maar met de steun van het gehele Eijgen Finance-netwerk. Zo kan jij blijven doen wat je het liefst doet: ondernemen. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jou? Neem contact op met Eijgen Finance Gouda!

Interesse gewekt? Laten we koffie drinken

We nemen binnen één werkdag contact met je op.
Akkoord(Vereist)

Waarmee kunnen we je helpen?