Inloggen op Mijn Eijgen

Log u hieronder in om gebruik te maken van enkele van onze online tools.

Uw eijgen financiële dienstverlening

Amsterdam

Vestiging Amsterdam is een feit!

Stille wens
Al langer kwam regelmatig het idee naar boven om zelf te gaan ondernemen. Vooral de zekerheid van een vaste baan in combinatie met fijne collega’s en de sterke band met mijn relaties hield mij lange tijd tegen om die stap te zetten.

Op enig moment veranderde de situatie. De drempels verdwenen, het vertrouwen groeide en ik besloot het roer om te gooien. Gesprekken met oud collega’s, klanten en netwerkrelaties hebben mij veel inzicht gegeven. Er was een grote gemene deler in de feedback die ik kreeg: ‘ga doen waar je al die jaren goed in bent geweest’. Mijn oprechte interesse in mijn gesprekspartner en zijn of haar bedrijf, het focussen op succes en problematieken, er voor de ondernemer te kunnen zijn als een kwalitatief brede strategische gesprekspartner, proactieve adviesverstrekking en het verzorgen van passende financieringsoplossingen, dat zijn de dingen die mij op het lijf geschreven zijn en die mij energie geven.

Uitdaging
Vanaf maandag 7 mei 2018 werk ik samen met Eijgen finance  en heb ik toegang tot meer dan 65 geldverstrekkers die al dan niet in combinatie kunnen worden ingezet.

Ik zal mij met name richten op de branches (groot)handel, industrie, dienstverlening en onroerend goed. Dit kan zowel nationaal als internationaal zijn. Door de toegang tot het grote aantal geldverstrekkers, waaronder ook de traditionele banken, kan ik alle financieringsvormen aanbieden o.a. achtergestelde leningen, financiering van bedrijfsovernames, crowdfunding, debiteuren en of voorraadfinanciering, garantiekrediet, onroerend goed, werkkapitaal, leasing, peer to peer, informals.

Mijn werkgebied zal voornamelijk de metropoolregio Amsterdam zijn, waarin ik nagenoeg al mijn gehele werkzame leven actief ben. Met dank aan een aantal bevriende relaties, heb ik flexibele werkplekken en bezoekadressen in Amsterdam Noord, Amsterdam Overamstel (Zuid) en Naarden Vesting.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons kantoor 06-51 90 33 51 of mail naar amsterdam@eijgenfinance.nl. Ik kom graag met je in contact.

René van Schajik

 

 

Amsterdam

Contactpersonen

René van Schajik
René van Schajik Jouw Eijgen adviseur 036 -548 30 30 amsterdam@eijgenfinance.nl of rene.vanschajik@eijgenfinance.nl

Onze financieringen!

Benieuwd wat de mogelijkheden voor jou zijn? Kijk hier wat we voor je kunnen betekenen!

Financiering nodig?

Benieuwd wat de mogelijkheden voor jou zijn? Kijk hier wat we voor je kunnen betekenen!

Doe hier de financieringscheck
Uw browser komt uit een stenen tijdperk!

Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

×