Kennismaken
Menu
Sluiten

Vastgoedcasus – Projectfinanciering

Geplaatst op 28-11-2019

Stel je zit in de auto. Je rijdt net boven Amsterdam. 100 of 130, het maakt niet uit je hebt namelijk even geen file. Opeens zie je het, jouw nieuwe vastgoedproject. Eén klein probleempje: je kan het niet alleen financieren.

Zo viel het oog van een van onze relaties op een prachtig vastgoedproject: een transitie van een pand met tot nu toe dubbele bestemming naar alleen een woonbestemming. Voordat de aankoop en verbouwing in werking gezet kon worden, was het aan ons om de overige projectfinanciering te regelen. Gelukkig is dit voor ons een koud kunstje, daar wij met grote regelmaat dergelijke trajecten doorlopen.

We zochten een particuliere investeerder, en met resultaat! Hierdoor zorgden we voor een mooi rendement voor de investeerder en voor de klant een welkome aanvulling van zijn vastgoedportefeuille. Een win-win situatie! Het mooiste was dat de oplossing ook nog eens binnen no-time gevonden was, zodat de plannen versneld doorgevoerd kunnen worden.

Zit jij ook met een vraag op het gebied van vastgoed- of bedrijfsfinancieringen? Neem vrijblijvend contact op met een van onze financieringsexperts.

Meer artikelen