Kennismaken
Menu
Sluiten

Vastgoedcasus – Eigendoms- en financieringsstructuur

Geplaatst op 01-11-2019

“Ik was al een jaar bezig om hypotheken om te zetten, maar dat lukte gewoon niet.” Stel je voor: je werkt jarenlang keihard en middels aankoop vanuit je familie lukt het je om een vastgoedportefeuille op te bouwen. Maar doordat je verwikkeld raakt in een juridische en financiële strijd om jouw eigendomspositie, wordt het een steeds grotere chaos. Dan eindig je op een gegeven moment met de handen in het haar.

Dit gold voor een vastgoedbelegger uit de regio Nijmegen. Ze was op een gegeven moment al een jaar bezig om hypotheken om te zetten, iets dat maar niet wilde lukken. Als laatste redmiddel trok ze, op aanbevelen van een familielid, Bert Hof van Eijgen Finance Nijmegen aan zijn mouw. En dat bleek een goede zet: “Als buitenstaander kwam ik nergens, als financieel adviseur wist Bert wel de juiste wegen te bewandelen en de goede personen te bereiken”, geeft ze aan.

Na maanden inventariseren, overleg met betrokken partijen en financiers lukte het Bert om recentelijk een passende eigendoms- en financieringsstructuur te creëren. Dat dit haar na zes jaar eindelijk rust gaf is voor ons natuurlijk de kers op de taart! “Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren. Het is op een persoonlijke basis en ze luisteren en denken echt met je mee”, vertelt ze tevreden.

“Ze hebben veel kennis in huis over het onroerend goed, zeker als het niet gaat om een standaard financieringsvraagstuk en het zijn prettige betrokken mensen”, aldus de vastgoedbelegger. Dat zijn natuurlijk de dingen die we graag horen na een succesvol project!

Zit jij ook met een vraag op het gebied van vastgoed- of bedrijfsfinancieringen? Neem vrijblijvend contact op met een van onze financieringsexperts.

Meer artikelen