Inloggen op Mijn Eijgen

Log u hieronder in om gebruik te maken van enkele van onze online tools.

Uw eijgen financiële dienstverlening

Vishandel Thijs van der Meulen vernieuwt verkoopwagen!

Vishandel Thijs van der Meulen vernieuwt verkoopwagen!

Kortgeleden informeerde Thijs van der Meulen van de gelijknamige vishandel uit Donkerbroek naar de mogelijkheden voor een nieuwe verkoopwagen. De huidige was ruim vijftien jaar in gebruik. Om de klant beter van dienst te zijn wilde hij weer een moderne verkoopwagen. In een paar weken is alles hiervoor geregeld. Thijs van der Meulen is daar erg over te spreken:

“Via mijn accountant kwam ik in contact met Eijgen finance Groningen. Na een goed gesprek zijn zij voor me aan de slag gegaan. De financieringsaanvraag is voortvarend aangepakt en was snel rond. Zelfs toen bleek dat de leverancier, De Vries Jubbega, wegens drukte aanzienlijke levertijden had. Ook dit was geen probleem en de gunstige voorwaarden bleven van toepassing”.

Dat ‘De Vries Carrosserie en Wagenbouw’ de verkoopwagen moest bouwen stond als een paal boven water: “Net als bij mij staat kwaliteit en maatwerk bij hen hoog in het vaandel”. Hierdoor had de oude verkoopwagen, destijds ook bij De Vries besteld, nog een aangename inruilwaarde.

Thijs van der Meulen rijdt zevenmaal per week naar zijn klanten in standplaatsen rondom Donkerbroek. “Veilig onderweg zijn met goed materiaal en een nette uitstraling is dan belangrijk” aldus Van der Meulen, “hierom is ook nog gekozen voor aanschaf van een bus. Met één telefoontje heb ik ook dit kunnen regelen. De klantgerichte en doortastende aanpak van Eijgen finance heeft het mede mogelijk gemaakt dat ik weer jaren vooruit kan!”

Benieuwd wat de mogelijkheden voor jou zijn? Kijk hier wat we voor je kunnen betekenen!

Financiering nodig?

Benieuwd wat de mogelijkheden voor jou zijn? Kijk hier wat we voor je kunnen betekenen!

Doe hier de financieringscheck
Uw browser komt uit een stenen tijdperk!

Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

×