Inloggen op Mijn Eijgen

Log u hieronder in om gebruik te maken van enkele van onze online tools.

Uw eijgen financiële dienstverlening

Overnamefinanciering voor Koeltrans Angeren B.V.

Overnamefinanciering voor Koeltrans Angeren B.V.

Koeltrans is een gespecialiseerd logistieke dienstverlener voor geconditioneerd vervoer van bloemen, planten en overige gekoelde producten van de Benelux naar Duitsland.
Het bedrijf wordt geleid door Gunther Maters en zijn partner Linda Kuipers. Ze zijn in 2010 gestart en hebben met ca. 42 combinaties en 60 personeelsleden inmiddels een omzet van
EUR 10 miljoen bereikt.

Gunther: “Begin dit jaar kregen we de mogelijkheid een branchegenoot over te nemen. Dit zou in één klap leiden tot een omzetstijging van ruim 30%. Door het samenvoegen van beide bedrijven gaat ook een efficiëntere organisatie ontstaan, alleen al door het samenvoegen van ritten. De overname bood dus veel voordelen. Er was wel een financiering nodig voor de overname van de omzet en inventaris, maar ook voor extra werkkapitaal en aanvullend materieel. Hoe financier je dat allemaal?”

Om dit te begeleiden hebben ze Eijgen Finance Nijmegen in de arm genomen. Stap voor stap hebben we hen begeleid in het financieringsproces. Door samen met de accountant kritisch te kijken naar cijfers en prognoses, door de mogelijkheden te benoemen, maar ook de onmogelijkheden, steeds bekeken door de bril van mogelijke financiers. Dit traject heeft geresulteerd in een nieuwe huisbankier met goed passende groeifaciliteit. Hierdoor is de overname per 15 september een feit!

Linda:” De samenwerking verliep prima, het contact was laagdrempelig en de adviseurs van Eijgen zijn erg deskundig in hun vakgebied. Zij hebben ons echt verder geholpen.”

Ook bezig met een bedrijfsovername? Of heeft u een ander financieringsvraagstuk door bijvoorbeeld sterke groei of aankoop van vastgoed? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, dan helpen we u ook vooruit!

Eijgen finance Nijmegen
bert.hof@eijgenfinance.nl en gerrie.peer@eijgenfinance.nl
Telefoonnummer: 088-51 50 250

Onze financieringen!

Benieuwd wat de mogelijkheden voor jou zijn? Kijk hier wat we voor je kunnen betekenen!

Financiering nodig?

Benieuwd wat de mogelijkheden voor jou zijn? Kijk hier wat we voor je kunnen betekenen!

Doe hier de financieringscheck
Uw browser komt uit een stenen tijdperk!

Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

×