Inloggen op Mijn Eijgen

Log u hieronder in om gebruik te maken van enkele van onze online tools.

Uw eijgen financiële dienstverlening

Eijgen financieringspraktijk: Noorderlicht!

Eijgen financieringspraktijk: Noorderlicht!

Via de accountant van de heer De Waard kregen wij het verzoek om hem te begeleiden bij de financiering van de overname van het charterschip (incl. lopende exploitatie) “Noorderlicht”. Met deze tweemastschoener worden exclusieve zeilcharters georganiseerd naar Spitsbergen en Lofoten (Noorwegen).

De Waard, afkomstig uit een echte scheepsfamilie, is zelf al jaren actief in deze branche. Het door De Waard geschreven ondernemersplan is in samenwerking met Eijgen finance verder geoptimaliseerd, waarna Eijgen finance de advisering omtrent de financiering en bemiddeling richting diverse geldverstrekkers op zich heeft genomen.
Dit heeft er toe geleid dat er een financieringsplan is gemaakt, waarbij één van de Nederlandse grootbanken en twee investeerders de overname van het schip mogelijk hebben gemaakt.

Floris de Waard: “door de adviezen, netwerken en kennis van Eijgen Finance is het mij, na jarenlang proberen, gelukt mijn eigen onderneming te beginnen. De persoonlijke benadering, verstand van (financiële) zaken en toewijding van Franke Twerda is uitzonderlijk! Ik zou een samenwerking met Eijgen finance een ieder die een eigen onderneming wil starten aanraden”.

Eijgen finance Leeuwarden
088 – 515 0 222
info@eijgenfinance.nl

Benieuwd wat de mogelijkheden voor jou zijn? Kijk hier wat we voor je kunnen betekenen!

Financiering nodig?

Benieuwd wat de mogelijkheden voor jou zijn? Kijk hier wat we voor je kunnen betekenen!

Doe hier de financieringscheck
Uw browser komt uit een stenen tijdperk!

Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

×