Inloggen op Mijn Eijgen

Log u hieronder in om gebruik te maken van enkele van onze online tools.

Uw eijgen financiële dienstverlening

Eijgen finance ondersteunt bij financiering Fidesta zorgfranchise!

Eijgen finance ondersteunt bij financiering Fidesta zorgfranchise!

Idesta Zorggroep geeft zorg aan mensen met o.a. dementie en lichamelijke beperkingen. Kernwaarden van Idesta zijn; zorg en leefbaarheid voor dorpen en wijken, de klant staat centraal, werken vanuit dorp, wijk of omgeving en is een laagdrempelige zorgorganisatie met eigen personeel.

Idesta zorgt en ontzorgt in dorpen steden en wijken in Friesland waar zorgvoorzieningen niet meer of slechts gedeeltelijk aanwezig zijn.

Omdat steeds meer ouderen de wens hebben langer zelfstandig te wonen in een vertrouwde omgeving waar ze hun leven lang al hebben gewoond is in samenwerking met Idesta Zorggroep Fidesta zorgfranchise opgericht. Zo wordt de mogelijkheid geboden aan senioren om zelf een plek te kiezen, waar hij zo lang mogelijk veilig en zelfstandig kan wonen, eventueel met zorg. Een Fidesta locatie wordt gerund door zelfstandige franchisenemers met zorgaffiniteit die bij/naast de woonzorglocatie wonen en het wonen en de zorg organiseren. Dit gebeurt in een huiselijke en vertrouwde sfeer in een kleinschalige woonomgeving met appartementen voor permanente en tijdelijke bewoning en dagbesteding. 

Onder begeleiding van Eijgen finance Leeuwarden heeft Idesta twee van haar zorglocaties over kunnen zetten naar franchisenemers. Dit passend binnen de strategie van Idesta.

Middels twee geslaagde crowdfundacties bij Geldvoorelkaar.nl zijn de vestigingen in Leeuwarden en Stiens succesvol gefinancierd en kunnen de franchisenemers hun ambities realiseren.

Rikus Sinnema: “Eijgen finance was voor ons een partij die we reeds kenden uit ons netwerk en met het enthousiasme en gedrevenheid van de adviseurs van Eijgen finance hebben we onze plannen kunnen bewerkstelligen.”

Ook op zoek naar mogelijkheden voor crowdfunding? Of op zoek naar financiering van uw franchiseformule? Neem contact op met de adviseurs van Eijgen finance!

Eijgen finance Leeuwarden
Info@eijgenfinance.nl | 088 – 51 50 222.

Eijgen finance Leeuwarden ondersteunt bij financiering Fidesta zorgfranchise!

Benieuwd wat de mogelijkheden voor jou zijn? Kijk hier wat we voor je kunnen betekenen!

Financiering nodig?

Benieuwd wat de mogelijkheden voor jou zijn? Kijk hier wat we voor je kunnen betekenen!

Doe hier de financieringscheck
Uw browser komt uit een stenen tijdperk!

Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

×