Inloggen op Mijn Eijgen

Log u hieronder in om gebruik te maken van enkele van onze online tools.

Uw eijgen financiële dienstverlening

Nieuw: Eijgen finance Helmond

Nieuw: Eijgen finance Helmond

Eijgen finance breidt zowel qua expertise als aantal vestigingen continu uit. Met Danny Janssen kent het bedrijf een extra expert in bedrijfsfinancieringen in Helmond.

“Het bankenlandschap en de markt zijn in de afgelopen tien jaar drastisch veranderd. Ik had zelf de behoefte om te ondernemen en ben op zoek gegaan naar een passende partij waarmee ik kon samenwerken. Eijgen finance is een mooie club mensen met een groeiambitie. Ze hebben in het zuiden zeker nog veel ruimte om te groeien. Daar ga ik bij helpen”, vertelt de in Lieshout woonachtige Danny. Naar eigen zeggen de plaats waar het lekkerste bier van Nederland wordt gebrouwen.

Danny heeft de opleiding HBO Financial Services Management gedaan in Eindhoven en is vervolgens werkzaam geweest bij de ING en de ABN AMRO in diverse functies.

Danny is voortvarend aan de slag gegaan bij Eijgen finance en kijkt uit naar de komende tijd: “Ik kijk er naar uit om ondernemers te helpen met de toekomst van hun bedrijf. Als onafhankelijk adviseur zit je echt naast de ondernemer in plaats van ertegenover. Hierdoor ontzorg en ondersteun ik en vind ik altijd de beste financieringsoplossing. Ik heb de ambitie om gezond te groeien en met samenwerking Eijgen finance in Noord-Brabant op de kaart te zetten!”

➡️ Wil je weten wat Danny voor jou kan doen? Je kunt hem bereiken via 0681222437 of danny.janssen@eijgenfinance.nl.

Benieuwd wat de mogelijkheden voor jou zijn? Kijk hier wat we voor je kunnen betekenen!

Financiering nodig?

Benieuwd wat de mogelijkheden voor jou zijn? Kijk hier wat we voor je kunnen betekenen!

Doe hier de financieringscheck
Uw browser komt uit een stenen tijdperk!

Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

×