Inloggen op Mijn Eijgen

Log u hieronder in om gebruik te maken van enkele van onze online tools.

Uw eijgen financiële dienstverlening

Casus – Fries en Fruitig

Casus – Fries en Fruitig

“Wij huurden diverse groepsaccommodaties om deze vervolgens weer te exploiteren. We kregen nu echter de mogelijkheid om een mooie groepsaccommodatie aan te kopen en hiervoor hadden wij een hypotheek nodig”, zo vertelt Jelte Kloostra, die samen met zijn vrouw Marijke eigenaar is van Fries en Fruitig.

Samen hebben Jelte en Marijke vele lange reizen gemaakt waar ze op verschillende plekken ter wereld hartelijk werden ontvangen door de lokale bevolking. Jelte: “We hoefden niet na te denken, maar slechts te accepteren wat er op dat moment voor ons werd geregeld. Dat gevoel willen we onze gasten ook graag geven.”

Inmiddels heeft het bedrijf groepsaccomodaties in Sneek, Nijhuizum, Oudega en Heeg. Vanuit hier organiseren ze onder andere schoolkampen, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes, bruiloften en familie- en vriendenuitjes. Hierbij bieden ze diverse activiteiten aan zoals sup polo, kanovaren, een zeiltocht, boerengolf of sloepvaren.

Jelte heeft in het verleden al eens over de mogelijkheden van vastgoedfinanciering gesproken met Franke van Eijgen Finance Leeuwarden. Toen de groepsaccomodatie in Nijhuizum te koop kwam te staan is er weer contact gelegd. “Eijgen Finance heeft vervolgens de hypotheek geregeld voor deze aankoop. Daarnaast heeft Franke ook nog een adviserende rol gehad in het aankooptraject. De communicatie met Eijgen Finance verliep erg soepel, ik kan ze dan ook van harte aanbevelen”, aldus Jelte.

Ben je op zoek naar een uniek groepsuitje? Kijk zeker eens op de website van Fries en Fruitig!

Benieuwd naar de financieringsmogelijkheden van jouw bedrijf? Doe vrijblijvend de financieringscheck op onze website of neem contact met een van onze financieringsexperts.

Benieuwd wat de mogelijkheden voor jou zijn? Kijk hier wat we voor je kunnen betekenen!

Financiering nodig?

Benieuwd wat de mogelijkheden voor jou zijn? Kijk hier wat we voor je kunnen betekenen!

Doe hier de financieringscheck
Uw browser komt uit een stenen tijdperk!

Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

×