Inloggen op Mijn Eijgen

Log u hieronder in om gebruik te maken van enkele van onze online tools.

Uw eijgen financiële dienstverlening

Casus – ChipsAway De Kempen

Casus – ChipsAway De Kempen

De stress en de wanhoop die nabij is: je ziet een kras op je auto zitten terwijl je uitstapt. Hoe het gebeurd is weet je niet, maar hoe je het gaat oplossen in nog een grotere vraag. Normaliter kan dit flink in de kosten lopen, maar daar heeft ChipsAway lak aan, of nou ja beter gezegd: lak voor! En de marktleider in het betaalbaar herstellen van lak- en autoschade breidt verder uit. De franchiseorganisatie wilde een nieuwe locatie openen in regio De Kempen en wij hielpen met de financiering.

“De ChipsAway specialist is volledig uitgerust met verf die volgens een gepatenteerde formule is samengesteld. Een bezoek van de ChipsAway specialist zal grote besparingen in het verkoopklaar maken van auto’s betekenen”, dat klinkt natuurlijk als muziek in de oren. Maar dan zal er eerst wel een locatie moeten zijn om te bezoeken.

Hier komt Eijgen Finance in beeld. Met het financieren van entreefee, startkapitaal, aankoop van inventaris, machines en gereedschappen en waar nodig werkkapitaal, helpen wij bij het opzetten van nieuwe ChipsAway vestigingen.

Gelukkig stonden we er in dit project niet alleen voor. We kregen de hulp van niet één, niet twee, maar van 123 investeerders! Zij zorgden ervoor dat de trotse ondernemer, de heer Filip Hoeks, zijn eigen vestiging van de franchiseketen kon openen in de Noord-Brabantse plaats Bergeijk. Daar mag op geproost worden, dachten wij!

Benieuwd naar de financieringsmogelijkheden van jouw bedrijf? Doe vrijblijvend de financieringscheck op onze website of neem contact op met een financieringsexpert bij jou in de regio.

Benieuwd wat de mogelijkheden voor jou zijn? Kijk hier wat we voor je kunnen betekenen!

Financiering nodig?

Benieuwd wat de mogelijkheden voor jou zijn? Kijk hier wat we voor je kunnen betekenen!

Doe hier de financieringscheck
Uw browser komt uit een stenen tijdperk!

Update uw browser om deze (en vele andere) websites optimaal te bekijken. Nu updaten!

×