Kennismaken
Menu
Sluiten

Amsterdam per 7 mei onze nieuwe vestiging!

Geplaatst op 04-05-2018

Stille wens
Al langer kwam regelmatig het idee naar boven om zelf te gaan ondernemen. Vooral de zekerheid van een vaste baan in combinatie met fijne collega’s en de sterke band met mijn relaties hield mij lange tijd tegen om die stap te zetten.

Op enig moment veranderde de situatie. De drempels verdwenen, het vertrouwen groeide en ik besloot het roer om te gooien. Gesprekken met oud collega’s, klanten en netwerkrelaties hebben mij veel inzicht gegeven. Er was een grote gemene deler in de feedback die ik kreeg: ‘ga doen waar je al die jaren goed in bent geweest’. Mijn oprechte interesse in mijn gesprekspartner en zijn of haar bedrijf, het focussen op succes en problematieken, er voor de ondernemer te kunnen zijn als een kwalitatief brede strategische gesprekspartner, proactieve adviesverstrekking en het verzorgen van passende financieringsoplossingen, dat zijn de dingen die mij op het lijf geschreven zijn en die mij energie geven.

Uitdaging
Vanaf maandag 7 mei 2018 werk ik samen met Eijgen finance en heb ik toegang tot meer dan 65 geldverstrekkers die al dan niet in combinatie kunnen worden ingezet.

Ik zal mij met name richten op de branches (groot)handel, industrie, dienstverlening en onroerend goed. Dit kan zowel nationaal als internationaal zijn. Door de toegang tot het grote aantal geldverstrekkers, waaronder ook de traditionele banken, kan ik alle financieringsvormen aanbieden o.a. achtergestelde leningen, financiering van bedrijfsovernames, crowdfunding, debiteuren en of voorraadfinanciering, garantiekrediet, onroerend goed, werkkapitaal, leasing, peer to peer, informals.

Mijn werkgebied zal voornamelijk de metropoolregio Amsterdam zijn, waarin ik nagenoeg al mijn gehele werkzame leven actief ben. Met dank aan een aantal bevriende relaties, heb ik flexibele werkplekken en bezoekadressen in Amsterdam Noord, Amsterdam Overamstel (Zuid) en Naarden Vesting.

Nieuwgierig geworden? Neem contact op met ons kantoor via 036 – 548 3030 of amsterdam@eijgenfinance.nl!

Meer artikelen