Kennismaken
Menu
Sluiten

Marcel Annema nieuwe Eijgen financieringsexpert vanuit Drachten

Geplaatst op 18-12-2018

Eijgen finance breidt zowel qua expertise als aantal vestigingen continu uit. Met Marcel Annema kent het bedrijf een extra expert in bedrijfsfinancieringen en overnames in Drachten.

“Met Daniël Keizer en Johan Westra heb ik tijdens mijn periode bij de Rabobank samengewerkt. De afgelopen jaren heb ik geregeld contact gehad met Johan, Daniël en Franke. Mijn gevoel bij Eijgen finance is erg goed”, antwoordt de geboren en getogen Drachtenaar op de vraag waarom hij zich graag bij Eijgen finance aansluit.

Marcel gaat op het vlak van bedrijfsfinancieringen samen met Daniël in Drachten verder onder de vlag van Eijgen finance. “Ik ben al negen jaar als zelfstandig ondernemer actief in de begeleiding en bemiddeling bij bedrijfsfinancieringen. Hiervoor werkte ik twaalf jaar bij de Rabobank. Destijds zag ik al dat het gehele financieringslandschap voor ondernemers ging veranderen en ben ik voor mijzelf begonnen.”

Voor specialisme in bedrijfsovernames kun je nog steeds terecht bij zijn bedrijf bankk.nl. Marcel vertelt: “Naast bedrijfsfinanciering, bemiddel en begeleid ik ook bij de aankoop, verkoop, fusie en samenwerking van ondernemingen vanuit Bankk.nl. In zowel bedrijfsfinancieringen als overnames heb ik de afgelopen jaren een ruime expertise opgebouwd.”

Meer artikelen