Kennismaken
Menu
Sluiten

Lease nu ook gebruikte machines

Geplaatst op 30-08-2019

Grote machines zijn duur, laat staan als je deze volledig nieuw moet aanschaffen. Gelukkig staan wij in contact met diverse financiers die ook leaseconstructies op tweedehands machines aanbieden.

Om wat voor machine het ook gaat: landbouwmachines, kranen, heftrucks, transportmiddelen of schoonmaakmachines. Voor al deze machines en vele anderen, nieuw of gebruikt, staan we in contact met diverse specialisten uit het vakgebied en kunnen we altijd een passende financieringsoplossing bieden.

Een nieuwe machine kan voor de nodige groei zorgen binnen je onderneming. Zo hielpen wij recent Constructie- en Onderhoudswerkplaats Huys BV met een passende lease-oplossing. “Met deze nieuwe machine kunnen we een hogere productiecapaciteit realiseren met een aanzienlijke arbeidsbesparing. Met het vrijkomende personeel kunnen we de geplande groei gaan realiseren”, aldus directeur Rob van de Kamp.

Financial lease, operational lease of sale & lease back; benieuwd welke lease-oplossing bij jou past? Doe vrijblijvend de financieringscheck op onze website of neem contact op met een van onze financieringsexperts.

Meer artikelen